Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >
Produktet er ikke aktivt!

System Granit 30x30 Biskay

Produktnummer: TAA34075
EAN: 8590596203647

• Kan brukes på de fleste arealene da den er frostsikker
• Høy ytelse
• Leveres i flere forskjellige farger

System Granit kombinerer estetikk og funksjonalitet, og gir et elegant utseende samtidig som de opprettholder holdbarhet og enkel vedlikehold. Den avanserte systemdesignen gjør installasjonen sømløs og effektiv. Med et bredt utvalg av farger og teksturer gir de deg friheten til å skape et imponerende utendørs eller innendørs miljø.

Produktinfo
Bruksområdet Inne, Ute
Størrelse 30x30
Farge Blågrå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Nei
Tykkelse (mm) 8.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0,05 %
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Vekt 25.0 kg
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side