Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >
Produktet er ikke aktivt!

System Granit Industrial 30x30 Nordic 14mm tykkelse

Produktnummer: TAA3V076
EAN: 8590596206976

• Industriflis for områder med høy påkjenning
• Teknisk produkt
• Moderne grå

System Granit er vår spesialserie i tekniske produkter hvor Norfloor tilbyr prosjektmarkedet kompetanse og kvalitetsprodukter til ulike behov. System Granit Industrial er en 14mm tykk flis for områder med høy påkjenning, for eksempel i industri. Ta kontakt med ditt lokale Norfloor Proff-Senter for hjelp til å finne rett produkt til ditt industriprosjekt.

Flistypen leveres også i normal tykkelse.

Produktinfo
Bruksområdet Inne, Ute
Størrelse 30x30
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Nei
Faktisk størrelse 298x298x14 mm
KVM pr. eske 0.72 kvm
Tykkelse (mm) 14.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0,3%
Slitestyrke Uglassert <140 mm3
Sklisikkerhet R10/B
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Vekt 23.29 kg
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side