Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >
Produktet er ikke aktivt!

Urbiko 15x60 flis farge T

Produktnummer: URBIKO 156T
EAN: 8027920651886

• Spennende parkettflis i porcellanato kvalitet
• Finnes også i 5x5cm mosaikkfliser
• Produsert i Italia

Urbiko kommer i det spennende 15x60cm formatet som gjør det lett å bruke denne flisen i mindre rom både på vegger og gulv. Flisene kan også legges med et tøft fifiskenbein mønster. 5x5 mosaikk er også tilgengelig i alle fargene.

Den tidløse sjarmen av treverk kombinert med de tekniske fordelene av procellanato fliser. Normalt så liker flere ekte treverk når man skal velge materialer, men det er ikke alltid mulig pga bruksområdet. Urbiko er det smarte valget, hvor det flotte utseende kombineres med de tekniske egenskapene fra den mest moderne flis teknologien. Varme farger, myke overflater og en naturtro struktur gjør denne serien til en våre mest populære parkettfliser.

Disse flisene er produsert hos Imola Ceramica som er Italias eldste flisfabrikk og ble etablert i 1874 som et kooperativ. I dag, etter mer enn 145år, er Imola Ceramica en av de ledende flisfabrikkene i Italia med 7 fabrikker som produserer mer enn 38 000 000 kvm pr år. Selskapet er fortsatt organisert som et kooperativt eid og styrt av sine ca. 2000 ansatte. Norfloor har hatt enerett for det norske markedet på alle Imola Ceramica sine produkter siden 1994.

Produktinfo
Utseende Parkettfliser
Bruksområdet Inne
Størrelse 15x60
Farge Brun
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Nei
KVM pr. eske 1.26 Kvm
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.001
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V3
Diverse Informasjon
Leverandør Imola
Vekt 24.0 kg
Produksjonsland Italia
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 0.0
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
 
Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side