Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Eksklusiv Workshop med Tips og Rabatter!

Foto og Tekst: Malene Myrestrand

Står du foran en kommende baderomsrenovering? Kjenner du på usikkerheten knyttet til alle valgene som må tas? Da inviterer vi deg til en engasjerende kveld med Malene Myrestrand fra Re.habitat, torsdag 21. september hos Norfloor Sandnes.

Hun vil dele sine beste tips og råd for å gjøre din oppussing eller byggeprosess enklere og mer effektiv.

 

 

LØSNINGER SOM PASSER FOR DITT DRØMMEBAD

Workshoppen vil finne sted på de flotte lokalene til Norfloor i Sandnes. Vi starter med en kort teoridel og foredrag, etterfulgt av en praktisk workshop. Sammen vil vi veilede deg gjennom valg av materialer og løsninger som passer perfekt for ditt drømmebad:

Vi dekker temaer som optimal planløsning, smart oppbevaring og nisjer, valg av fliser og materialer, passende armaturer, fargevalg for fuger og maling, møbelvalg og belysningstips.

 

 

Rabatter på alle baderomsprodukter

Registrer deg nå for å dra nytte av spesielle rabatter på ALLE badeprodukter. Disse rabattene vil være gyldige i hele 8 uker etter workshopen, slik at du har god tid til å dra nytte av dem. Med dette kan du raskt tjene inn kostnadene ved workshopen og mer!

Kvelden er designet slik at du skal være best forberedt på alle valgene som kommer i forbindelse med bygging av baderom. Målet er at du skal designe ditt eget bad, samt spikre alle valg FØR du setter i gang byggingen. Slik blir det en ryddig og enklest mulig byggeprosess for deg samtidig som du får: drømmebadet ditt akkurat slik DU vil ha det!
 

OBS! Dette er et lukket arrangement og plass til kun 10 personer. Det vil bli en lett servering samt kaffe/te.
Det er bindende påmelding og når du melder deg på vil du få en e-post med mer informasjon.

Min side