Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Fluted Mou 10x30 flis

Produktnummer: MI3DFL06
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Moderne riflet utseende
• Veggflis
• 13 forskjellige farger

Fluted fra Italienske Micro. Skap en unik og iøynefallende atmosfære med våre elegante riflede fliser. Disse flisene er ikke bare en praktisk løsning for å gi rommet ditt en forfriskende oppdatering, de gir også en ekstra dimensjon av stil og dybde til ethvert rom. Fluted er nøye designet for å fange lyset på en subtil måte, noe som skaper en spillende effekt som fanger øyet og gir en sofistikert glød. Enten du ønsker å gi kjøkkenet ditt en moderne vri eller ønsker å skape en luksuriøs spa-følelse på badet, vil disse flisene umiddelbart tilføre rommet ditt en unik karakter.

Micro er en av våre mest spennende flisleverandører med et unikt sortiment spesielt rettet mot interiørdesignere og arkitekter. Konseptet bygger på 13 moderne farger som gjennomgår alle Micros kolleksjoner. Disse fargene kan selvfølgelig blandes og matches i ulike leggemønstre. I dette innovative sortimentet finner du alt – fra micromosaikk, verdens minste mosaikk, til gjennomfarget porcellanato fliser, veggmaling, tapet og 3D fliser – alt i de samme 13 fargene. Hvis du søker det unike, fargerike og tidløse, er Micros fliser noe du bør vurdere.

Produktinfo
Utseende Dekor og mønsterfliser
Bruksområdet Inne
Størrelse 10x30
Farge Lys Brun
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIII GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Nei
KVM pr. eske 0.54 kvm
Tykkelse (mm) 8.00 mm
Overflate Matt
Vannoppsug >10%
Slitestyrke Glassert PEI IV
Sjatteringsvariasjon V1
Diverse Informasjon
Leverandør Terratinta
Vekt 10.0 kg
Produksjonsland Italia
Antall pr pall 45.36 kvm
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side