Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Arbi

Arbi Arredobagno er et anerkjent selskap som har markert seg som en ledende aktør innen baderomsinnredning. Med en dedikasjon til innovasjon, kvalitet og estetikk har de skapt en imponerende portefølje av baderomsmøbler og løsninger som tiltrekker seg kunder over hele verden.

Selskapet legger stor vekt på design, og deres baderomsmøbler er kjent for å kombinere funksjonalitet med elegant estetikk. Arbi tilbyr et bredt utvalg av stiler, inkludert moderne, klassisk og tidløs, for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. Hvert møbel er nøye utformet for å skape en harmonisk atmosfære på badet, samtidig som det oppfyller kravene til daglig bruk.

Kvalitet er en hjørnestein i Arbi´s forretningsfilosofi. Møblene deres er laget av materialer av høyeste kvalitet, og selskapet investerer kontinuerlig i teknologiske innovasjoner for å sikre banebrytende løsninger. Holdbarhet og pålitelighet er dermed kjennetegnene til hvert produkt.

Arbi har et sterkt miljøengasjement og søker bærekraftige løsninger i produksjonsprosessen. Dette gjenspeiles i deres bruk av miljøvennlige materialer og fokus på energieffektivitet.

Med et rykte for å levere produkter som kombinerer stil, funksjonalitet og pålitelighet, er de et firma som fortsetter å sette standarder innen baderomsinnredning, og det er en trygg og sofistikert partner for de som søker det beste for sitt baderomsdesign.

Visning
Arbi Absolute Rovere Spessart 120cm

• Utsøkt treverk overflate med skuffer for enkel oppbevaring
• Lekker servant i keramisk utførelse
• Integrerte håndtak i aluminium

arbiabsoluterovere
Arbi Soul Speil 100cm

• Moderne og stilig speil
• Solid ramme i metall
• Integrert lys i ramme

S828
pr stk
Min side