Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Arbi Absolute Rovere Spessart 120cm

Produktnummer: arbiabsoluterovere
inkl. mva.

• Utsøkt treverk overflate med skuffer for enkel oppbevaring
• Lekker servant i keramisk utførelse
• Integrerte håndtak i aluminium

Oppdag tidløs eleganse og funksjonalitet med Arbi's Absolute Rovere Spessart, det perfekte tilskuddet til ditt luksuriøse baderom. Skap en atmosfære av skjønnhet med den rike og dype fargen som gir et eksklusivt preg til ditt personlige rom. Våre møbler  er ikke bare en estetisk glede, men også en praktisk løsning for å organisere dine baderomsartikler. Med smarte og romslige skuffer, gir dette møbelet deg nok lagringsplass for å holde baderommet ryddig og stilig.Den robuste og holdbare eikenheten gir en følelse av varme og karakter til rommet, samtidig som den tåler daglig slitasje på enestående vis. Designet med tanke på moderne livsstil, kombinerer dette baderomsmøbelet funksjonalitet med elegant form, og vil være et tidløst element i ditt hjem.

Arbi er et anerkjent selskap som har markert seg som en ledende aktør innen baderomsinnredning. Med en dedikasjon til innovasjon, kvalitet og estetikk har Arbi skapt en imponerende portefølje av baderomsmøbler og løsninger som tiltrekker seg kunder over hele verden. Selskapet legger stor vekt på design, og deres baderomsmøbler er kjent for å kombinere funksjonalitet med elegant estetikk. Arbi tilbyr et bredt utvalg av stiler, inkludert moderne, klassisk og tidløs, for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. Hvert møbel er nøye utformet for å skape en harmonisk atmosfære på badet, samtidig som det oppfyller kravene til daglig bruk.

Produktinfo
Soft Close Ja
Flatpakket Nei
Skuffer/Dører Skuffer
Lys inkludert Nei
Farge Spessart Oak
Stikkontakt inkludert Nei
Produktinfo
Størrelse 1200 (B) x 500 (D) x 490 (H) mm
Stil Moderne
Materiale MDF
Montering Med skruer
Diverse Informasjon
Vekt 60.0 kg
Produksjonsland Italia
Rengjøring
Daglig renhold Tørk over baderomsmøblene daglig med en myk klut for å fjerne støv og overflatesmuss. Unngå bruk av skurende eller aggressive rengjøingsmidler som kan skade overflatene.Sist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side