Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Arte Terrazzo Grey Mosaikk 5x5

Produktnummer: MAARTE02M5N
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Lekker og trendy terrazzoimitasjon
• Italiensk design
• Uglassert, rektifisert og frostsikker porcellanato flis

Arte Terrazzo Black Opplev tidløs eleganse med våre Terrazzo fliser. Det moderne og elegante uttrykket skaper en atmosfære av luksus og raffinement. Uansett om du ønsker å transformere ditt hjem eller forbedre et kommersielt rom, vil Arte definitivt legge til et preg av ekslusivitet og stil. 

Ceramica Magica er en av de historiske flisfabrikkene i Italia med sin stiftelse i 1983. Sin vision er å følge det gjeldende trendbilde samt å levere allsidige og langvarige fliskolleksjoner. Her finner du den trendy marmoren du var ute eller, den kule skiferimitasjonen eller den evigvarende betongflisen som alle snakker om. Alt dette med fokus på kvalitet på sitt høyeste nivå.

Produktinfo
Utseende Terrazzo
Bruksområdet Inne, Ute
Størrelse 5x5 mosaikk
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Ja
KVM pr. eske 1 Kvm
Tykkelse (mm) 9.50 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug <0,5%
Slitestyrke Uglassert <175 mm3
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Leverandør Terratinta
Vekt 20 kg
Produksjonsland Italia
Rengjøring
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.

 

 
Sist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side