Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Madras Onice Grigio 60x120 polert flis

Produktnummer: 5601MDS10
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Lekker marmorimitasjon med polert overflate
• Moderne 60x120 format i 9mm tykkelse
• Perfekt til bruk på baderomsvegger og gulv

Madras Onice Grigio 60x120 polert er en klassiks marmorflis som imiterer en lys grå Onix marmor. Den lyse grunnfargen med de grå årene skaper et klassiskt og elegant utseende som vi er godt kjent med. Størrelsen på 60x120 hjelper med å gi en større romfølelse og vi anbefaler et liggende leggemønster av flisene på veggene for å oppnå dette maksimalt. Flisene produseres med 3 ulike grafiske trykk så helehten vil skape en naturlig variasjon også på større overflater. 

Denne flisen kan brukes på både tørre og våte områder og fungerer perfekt som baderomsflis. 

Flisene har rektifiserte kanter noe som gjør det mulig å legge disse med veldig tynne fuger, helt ned til 3mm, noe som resulterer i et enklere vedlikehold og redusert risiko for synlige misfargninger av fugemassen. 

Madras Onice Grigio 60x120 polert inngår i vårt fast lavpris sortiment som vi kaller for Ultra. Dette er en prisvennlig flis uten at det går på bekostning av kvaliteten, flisen er produsert med den siste porcellanato teknologien og har en veldig god teknisk standard. Her får du mye for pengene.

 

Produktinfo
Utseende Marmor
Bruksområdet Inne
Størrelse 60x120
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 600x1200 mm
KVM pr. eske 1.44 Kvm
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Polert
Frostsikker Ja
Vannoppsug <0,5%
Sjatteringsvariasjon V3
Diverse Informasjon
Vekt 25.0 kg
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side