Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Cotto 20x30 matt veggflis

Produktnummer: 303040
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Matt glassert veggflis
• Tidløs design
• Solid og prisgunstige hvit veggflis for bruk på bad

Cotto 20x30 matt er en tidløst veggflis i et av de mest klassiske formatene. Den kan legges liggende eller stående og kan kombineres med alle mulige gulvfliser. Cotto 20x30 finnes også i blank variant. Denne flisen inngår i vårt fast lavpris sortiment som vi kaller for Ultra.

Produktinfo
Utseende Ensfargetfliser
Bruksområdet Inne
Størrelse 20x30
Farge Hvit
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIII GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Nei
KVM pr. eske 0.96 kvm
Overflate Matt
Frostsikker Nei
Vannoppsug 0.15
Sjatteringsvariasjon V1
Diverse Informasjon
Leverandør Cotto
Vekt 15.0 kg
Antall pr pall 69.12 kvm
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 0.0
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side