Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge

Flaminia Nile Komplett Vegghengt Toalett

Produktnummer: CFNL118GSETT
På hovedlager (2-3 dager)
inkl. mva.

• Italienskprodusert toalett med firkantet form
• Skjult skruefeste
• Åpen spylekant – hygienisk

Serien Nile er et resultat av det pågående samarbeidet mellom Ceramica Flaminia og designeren Norguet. Samarbeidet er preget av det sterke båndet mellom designeren og produsenten og fokuserer på funksjon vel så mye som design. 

Toalettet Nile er en leken form med stram firkant som utgangspunkt, men med lekre avrundede detaljer i produktets hjørner. Dette gir rene geometriske linjer og samtidig myke harmoniske kanter. Nile er moderne og tidløs.

Av tekniske spesifikasjoner er Nile fullt ut et moderne toalett. Modellen har blitt oppgradert med GoClean-systemet som betyr at det ikke er skyllekant på toalettet. Dette igjen fører til et enklere renhold og øker hygienen. 

Skulle det være interessant leverers Nile i flere farger (bestillingsvare) i både blanke og matte utførelser. Kontakt kundeservice eller en av våre butikker for mer info.

Ceramica Flaminia ble opprettet av 23 unge arbeidere i 1955 og har utviklet både prisvinnende design og funksjonalitet siden den gang. Fra å være rent håndarbeid har bedriften investert i moderne produksjonsutstyr. I senere tid har miljøaspektet vært i fokus med resirkulering av vann og solceller til strømproduksjon på fabrikkbygningene. 

Produktinfo toalett
Bolteavstand 180 mm
Skruefeste Skjult
Skyllekant Åpen - rimless
Farge Hvit
Overflate Blank
Toalettsete medfølger Ja
Quick Release Ja
Soft Close Ja
Produktinfo
Størrelse 350x540 mm
Stil Moderne
Materiale Porselen
Diverse Informasjon
Leverandør Ceramica Flaminia
Produksjonsland Italia


Sist sett på

Min side