Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Haven H2 100Cm Dark Wood baderomsmøbel Inkl. benkeplate Solid Surface og vask i Solid Surface

Produktnummer: H900352
pr stk inkl. mva.

• Svenskprodusert baderomsmøbel
• Finertre flater og heltre gripelist i lekker farge dark wood
• Praktisk bredde på 100cm

HAVEN H2 — Et praktfullt møbel av solide materialer, hvor du kan velge mellom ulike fine farger. Alt i ekte treverk og med et miljøvennlig overflatebelegg. 

  • fronter i ekte trefinér
  • gripelister i heltre eik
  • inkludert stikkontakt
  • perforerte skuffesider, lufter innholdet i skuffene
  • inkludert skuffeinteriør


Dark Oak, eller mørk eik på norsk, er en rik og varm farge som bærer med seg en aura av tradisjonell eleganse og dybde. Denne nyansen er preget av dype brune toner, som kan variere fra en dyp sjokoladebrun til en varm mahogni, avhengig av belysningen og nyansen på treet. Den bringer frem et følelsesmessig uttrykk av varme og komfort. Dark Oak er ofte brukt i klassisk og tidløs innredning, og den gir en følelse av stabilitet og historie til et rom. Denne fargen har en naturlig autoritet og kan brukes til å skape et romslig preg, spesielt når den brukes på gulv og møbler. Denne fargen er også flott for å legge til kontrast i et lyst rom eller for å skape en følelse av varme og intimitet. Med sin tidløse appell og dype, naturlige skjønnhet, er Dark Oak en populær farge som kan tilføre karakter og sjarm til ethvert interiør.

100cm baderomsmøbler tilbyr enda mer lagringskapasitet og arbeidsflate i forhold til mindre alternativer. Dette gjør dem ideelle for mellomstore til store baderom hvor organisering og funksjonalitet er nøkkelord.

Solid Surface er et populært materiale innen baderomsdesign og er kjent for sin holdbarhet og allsidighet. Solid surface servanter er vanligvis laget av en blanding av akryl- eller polyesterharpiks og mineralstøv, noe som gir dem et homogent og ikke-porøst overflate. Solid surface servanter er svært motstandsdyktige mot flekker, riper og slitasje. De er kjent for å vare lenge og opprettholde sitt estetiske utseende i mange år.
HAVEN INFORMASJON
Type servant Hvit Solid Surface
Farge Dark Wood
Bredde 100cm
Diverse Informasjon
Vekt 100.0 kgSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side