Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Haven H2 120cm Walnut Wood inkl. benkeplate Norrvange Beige og Servant Black Chrome

Produktnummer: H908102
pr stk inkl. mva.

• Svenskprodusert baderomsmøbel
• Finertre flater og heltre gripelist i lekker farge walnut wood
• Praktisk bredde på 120cm

HAVEN H2 — Et praktfullt møbel av solide materialer, hvor du kan velge mellom ulike fine farger. Alt i ekte treverk og med et miljøvennlig overflatebelegg. 

  • fronter i ekte trefinér
  • gripelister i heltre eik
  • inkludert stikkontakt
  • perforerte skuffesider, lufter innholdet i skuffene
  • inkludert skuffeinteriør


Walnut, eller valnøtt på norsk, er en dypt naturlig farge som utstråler varme og raffinement. Denne nyansen er preget av dype brune toner som varierer fra en rik sjokoladebrun til en dyp, varm nøttebrun, og den gir rommet en følelse av luksus og dybde. Walnut er ofte valgt for møbler, gulv og innredning på grunn av sin evne til å skape en elegant og sofistikert atmosfære. Denne fargen har en naturlig rikdom som gir rommet et eksklusivt preg. Walnut fungerer godt i både moderne og tradisjonelle interiører og legger til en følelse av klassisk eleganse. Denne fargen har en tidløs appell og kan være en flott bakgrunn for å fremheve kunstverk, teksturer og dekorative elementer. Walnut gir også et snev av naturlig skjønnhet og organisk karakter til ethvert rom, noe som gjør det til et populært valg for de som søker en sofistikert og tidløs estetikk i sitt interiør.

Baderomsmøbler med en bredde på 120cm gir en imponerende mengde lagringsplass og arbeidsflate for mellomstore til store baderom. Den ekstra bredden gir deg muligheten til å organisere toalettsaker, håndklær og andre nødvendigheter på en effektiv måte.

Dette baderomsmøblet leveres med en benkeplate i granittkeramikk i fargen Norrvange Beige med en tykkelse på 12mm. Du kan kombinere denne benkeplaten med de tilhørende servantene som produseres i PVD eller White Solid Surface. Benkeplatene med 140cm bredde har to vasker. Om du ønsker veggmontert kran så kan du bestille vask uten hull til servantkranen, dette må spesifiseres ved bestilling.
HAVEN INFORMASJON
Type servant Black Chrome
Farge Walnut Wood
Bredde 120cm
Diverse Informasjon
Vekt 100.0 kgSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side