Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Haven H2 120cm White Wood inkl. benkeplate Norrvange Beige og Underlimt Servant

Produktnummer: H908213
pr stk inkl. mva.

• Svenskprodusert baderomsmøbel
• Finertre flater og heltre gripelist i lekker farge white wood
• Praktisk bredde på 120cm

HAVEN H2 — Et praktfullt møbel av solide materialer, hvor du kan velge mellom ulike fine farger. Alt i ekte treverk og med et miljøvennlig overflatebelegg. 

  • fronter i ekte trefinér
  • gripelister i heltre eik
  • inkludert stikkontakt
  • perforerte skuffesider, lufter innholdet i skuffene
  • inkludert skuffeinteriør


White Oak, eller hvit eik på norsk, er en vakker og allsidig naturlig farge som utstråler en følelse av lys og friskhet. Denne nyansen er kjennetegnet av en subtil kremaktig hvit tone med spor av myke beige undertoner, og den gir et inntrykk av renhet og enkelhet. White Oak er en tidløs favoritt i interiørdesign på grunn av sin evne til å skape et lyst og luftig miljø. Denne fargen gir rommet et rent og åpent utseende og kan bidra til å forstørre visuell romfølelse. Det er en ideell farge for møbler og innredning da den enkelt kan kombineres med andre farger og materialer. Enten det brukes i en moderne leilighet med minimalistisk estetikk eller i et mer tradisjonelt hjem, gir White Oak en tidløs appell. Denne fargen har en beroligende effekt og kan skape en avslappende atmosfære i ethvert rom. Hviteikens naturlige skjønnhet og lyse utstråling gjør den til et populært valg for de som søker en ren, enkel, og elegant estetikk i sitt interiør.

Baderomsmøbler med en bredde på 120cm gir en imponerende mengde lagringsplass og arbeidsflate for mellomstore til store baderom. Den ekstra bredden gir deg muligheten til å organisere toalettsaker, håndklær og andre nødvendigheter på en effektiv måte.

Dette baderomsmøblet leveres med en benkeplate i granittkeramikk i fargen Norrvange Beige med en tykkelse på 12mm. Du kan kombinere denne benkeplaten med de tilhørende servantene som produseres i PVD eller White Solid Surface. Benkeplatene med 140cm bredde har to vasker. Om du ønsker veggmontert kran så kan du bestille vask uten hull til servantkranen, dette må spesifiseres ved bestilling.
HAVEN INFORMASJON
Type servant Underlimt Solid Surface
Farge White Wood
Bredde 120cm
Diverse Informasjon
Leverandør Haven
Vekt 100.0 kgSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side