Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Haven H2 80cm Smoked Oak Wood benkeplate Norrvange Beige Servant Black Chrome

Produktnummer: H901194
pr stk inkl. mva.

• Svenskprodusert baderomsmøbel
• Finertre flater og heltre gripelist i lekker farge Smoked oak
• Praktisk bredde på 80cm

HAVEN H2 — Et praktfullt møbel av solide materialer, hvor du kan velge mellom ulike fine farger. Alt i ekte treverk og med et miljøvennlig overflatebelegg. 

  • fronter i ekte trefinér
  • gripelister i heltre eik
  • inkludert stikkontakt
  • perforerte skuffesider, lufter innholdet i skuffene
  • inkludert skuffeinteriør


Smoked Oak er en farge som inspirerer en følelse av tidløs eleganse og naturlig varme. Denne nyansens grunnleggende karaktertrekk er preget av dype brune toner, som om treet har blitt sakte forvandlet av århundrer med røyking og aldring. Fargen er en perfekt balanse mellom mørk sjokoladebrun og nøttebrun, med subtile nyanser av grått som gir den et sofistikert preg. Smoked Oak er en populær finish for møbler, og den gir rommet en følelse av autentisitet og ro. Den naturlige følelsen av denne fargen gjør den velegnet til både moderne og klassiske interiørstiler. I et rom kan Smoked Oak fungere som en nøytral base som lar andre farger og teksturer skinne, samtidig som den tilfører varme og dybde. Enten det brukes i en rustikk hytte i skogen eller i et pent designet byleilighet, vil Smoked Oak alltid bidra til å skape en atmosfære av tidløs skjønnhet og naturinspirert raffinement. Denne fargen er en pålitelig følgesvenn som kan skape et koselig og innbydende rom i ethvert hjem.

80cm baderomsmøbler er en praktisk løsning for baderom som krever ekstra lagringskapasitet og arbeidsflate. Denne større størrelsen gir mer plass til å organisere toalettsaker, håndklær og andre nødvendigheter.

Dette baderomsmøblet leveres med en benkeplate i granittkeramikk i fargen Norrvange Beige med en tykkelse på 12mm. Du kan kombinere denne benkeplaten med de tilhørende servantene som produseres i PVD eller White Solid Surface. Benkeplatene med 140cm bredde har to vasker. Om du ønsker veggmontert kran så kan du bestille vask uten hull til servantkranen, dette må spesifiseres ved bestilling.
HAVEN INFORMASJON
Type servant Black Chrome
Farge Smoked Oak
Bredde 80cm
Diverse Informasjon
Vekt 100.0 kgSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side