Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Haven M2 Speil Oval i 3 bredder

Produktnummer: HAVENM2SPEILOVAL
Fra: inkl. mva.

• Speil med bakenforliggende belysning
• Unik form
• Perfekt match til H2 baderomsmøbler

M2 er et unikt speil fra Haven. I samarbeid med Note Design Studio har Haven utviklet et speil som virkelig skiller seg ut og setter særpreg på ethvert baderrom. 

Speilet er særlig utviklet for å forlenge stilen på H2 baderomsmøblene til Haven, vi snakker Japansk crossover med Skandinavisk design. I tillegg er dette speilet utstyrt med LED-belysning i bakkant, noe som gir et dempet, men samtidig behagelig lys i rommet.

Vær obs på at ideen bak designet er at speilet skal være stort, dette gjør at alle bilder og utstillinger vi har laget med M2 Oval har speil som er bredere enn selve møbelet. Vår anbefaling blir derfor at 120cm M2 Oval benyttes sammen med møbler med bredde 100cm, 100cm M2 Oval med møbler på 80cm og Oval M2 80cm sammen med møbler i bredde 60cm. Du står selvsagt fritt til å kjøpe den bredden på speilet du ønsker, men dette er vår anbefaling. Se for øvrig eksempel sammen med møbel under de ulike størrelsene.

Haven produserer baderomsmøbler med ekte håndverkstradisjon, ispedd en unik design fra et av verdens ledende desginstudioer. Visjonen til Haven Systems er at baderomsmøblene skal harmonere med servanter i ulike design, håndtak og kombinasjoner som sammen skaper et vakkert blikkfang på badet.

Produktinfo speil
Lys inkludert Ja
Kelvin 3000 K
Produktinfo
Stil Moderne
Materiale Speilglass, LEDSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side