Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Glanshammar Matt 30x60 fliser

Produktnummer: BM37922
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Porcellanato flis med en ikonisk marmorimitasjon
•Klassisk 30x60 format i 9mm tykkelse
•Matt overflate i en varm og dus tone

Glanshammar Matt er en porcellanato flis i en dus varm tone med en sklisikker overflate. Inspirert av den ikoniske svenske Ekeberg-marmoren som er utvunnet i Glanshammar utenfor Örebro. Ekeberg er en elegant, klassisk og eksklusiv stein som har blitt kalt den svenske Carrara-marmoren. Det er på bakgrunn av dette at Bricmate har utviklet en variant i samme mønster som Ekeberg men med grunntone og årefarge som er hentet fra Carraran. Denne flisen er egnet for gulv og vegger i boliger.

Bricmate er et svensk selskap som har spesialisert seg på import og design av fliser. Fokuset på skandinaviske farger og materialer har gjort at selskapet har fått stor oppmerksomhet først i Sverige og deretter i andre nordiske land. Forretningskonseptet er forankret i høy kvalitet og innovativ design mens produktutviklingen balanserer mellom trender og tidløshet. I de siste årene har Bricmate utviklet sitt sortiment for å kunne dekke alle bruksområdene for fliser og mer. I tillegg til å levere fliser i 10 og 20mm tykkelse leverer de også nå benkeplater i samme materiale og design som kan brukes på baderoms- eller kjøkkenmøbler. Det betyr at du nå kan få samme produkt og utseende på vegg og gulvflater, men også på benkeplaten på badet eller kjøkkenet.

Produktinfo
Utseende Marmor
Bruksområdet Inne
Størrelse 30x60
Farge Beige
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 296X595 mm
KVM pr. eske 1.08 Kvm
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.5%
Diverse Informasjon
Leverandør Bricmate
Vekt 22.0 kg
Produksjonsland Italia
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side