Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Mapesil LM 113

Produktnummer: 5811391
EAN: 8022452043680
pr stk inkl. mva.

Nøytral silikonbasert, elastisk fugemasse med BioBlock®-anti-muggbehandling for bevegelser opp til 25 %. Benyttes til naturstein og avgir ikke ”silikonsmitte”. Passer utmerket til utsatte overflater.

BRUKSOMRÅDE

Mapesil LM er et løsemiddelfritt forseglingsmaterial med en lav elastisitetsmodulus spesialtilpasset for bruk mot materialer som er sensitive til syrer og andre plastiserende forbindelser. Mapesil LM er også godt egnet til bruk på marmor, granitt, sandstein og kvarts på grunn av den kjemiske oppbygningen som motvirker migrasjon mot overflaten av vann eller andre plastiserende materialer som kan skape urenheter på overflaten.

De kjemiske karakteristikkene til produktet gjør at det er utmerket til bruk i sammenheng med ømfintlige materialer slik som glass, mur, porøs betong og lakkert eller emaljert treverk. Mapesil LM danner også en utmerket binding til ikke absorberende underlag slik som glass, keramikk, klinker, emaljerte overflater, vann og løsemiddelbasert lakk, metaller og på varierende typer plastikk. Produktet er også egnet for kontakt med absorberende materialer slik som betong, puss og fibersement.

Produktet danner en god binding på underlagene beskrevet over selv om det ikke benyttes en primer på forhånd(ta kontakt med Mapeis tekniske avdeling før dette gjennomføres).

Tekniske data:
Tid før skinnherding 15 min
Shore A 21.0
Farge 113 - Cement Grey
Bevegelseskapasitet 0.25
Diverse Informasjon
Leverandør Mapei
Vekt 1.0 kg
Produksjonsland NorgeSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side