Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Riverside mosaikkflis farge W

Produktnummer: MK.RIVER 30W
EAN: 8027920659028
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• 5x5 mosaikk på nett
• Produsert i Italia
• Finnes i flere farger og formater

Riverside er en glassert porcellanato flis med inspirasjon fra nedslit betong som gir et røft og rustikk uttrykk og en unik identitet til rommet. Det rustikke utrykket er forsterket av de urektifiserte og avrundede kanter. Riverside flisene kommer i flere farger og størrelser, inkludert mosaikk. Den kan brukes både på gulv og vegg.

5x5 mosaikkflisene er limt på nett og kommer på 30x30 brett, disse kan brukes både på våte og tørre rom og passert perfekt for eksempel i dusjområder.

Disse flisene er produsert hos Imola Ceramica som er Italias eldste flisfabrikk og ble etablert i 1874 som et kooperativ. I dag, etter mer enn 145år, er Imola Ceramica en av de ledende flisfabrikkene i Italia med 7 fabrikker som produserer mer enn 38 000 000 kvm pr år. Selskapet er fortsatt organisert som et kooperativt eid og styrt av sine ca. 2000 ansatte. Norfloor har hatt enerett for det norske markedet på alle Imola Ceramica sine produkter siden 1994.

Produktinfo
Utseende Betong
Bruksområdet Inne
Størrelse 5x5 mosaikk
Farge Hvit
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert glassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 298x298 mm
KVM pr. eske 0.54 Kvm
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.001
Slitestyrke Glassert PEI V
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Leverandør Imola
Vekt 24.0 kg
Produksjonsland Italia
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 0.0
Rengjøring
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
 Sist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side