Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Tube mosaikkflis farge N

Produktnummer: MK.TUBE 30N
EAN: 8027920700942
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Metallisk flis med inspirasjon ifra røffe stålplater
•5x5cm mosaikk levert på 30x30cm brett
•Uglassert, rektifisert og frostsikker med høy slitestyrke

5x5 mosaikkflisene er limt på nett og kommer på 30x30 brett, disse kan brukes både på våte og tørre rom og passert perfekt for eksempel i dusjområder. Mosaikkene er rektifiserte og passer i modul med de andre størrelsene i samme serie.

Tube er en porcellanato flis ifra italienske Cooperativa Ceramica d’Imola med en sterk industriell stil som gir et tidsriktig, elegant, sofistikert utseende. Serien er en særegen metallisk flis med inspirasjon fra røffe stålplater, gammel bronse og rustne metalloverflater. Tube flisene gir uendelige muligheter takket være et bredt spekter av formater og farger. Den passer både på gulv som på vegg, og er beregnet for bruk som gulvflis inne og ute. Alle flisene har høy slitestyrke, og er perfekte for både privat og kommersiell bruk.

Disse flisene er produsert hos Imola Ceramica som er Italias eldste flisfabrikk og ble etablert i 1874 som et kooperativ. I dag, etter mer enn 145år, er Imola Ceramica en av de ledende flisfabrikkene i Italia med 7 fabrikker som produserer mer enn 38 000 000 kvm pr år. Selskapet er fortsatt organisert som et kooperativt eid og styrt av sine ca. 2000 ansatte. Norfloor har hatt enerett for det norske markedet på alle Imola Ceramica sine produkter siden 1994.

Produktinfo
Utseende Metall
Bruksområdet Inne
Størrelse 5x5 mosaikk
Farge Sort
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 298x298 mm
KVM pr. eske 0.54 Kvm
Tykkelse (mm) 10.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.001
Slitestyrke Uglassert <140 mm3
Sklisikkerhet R9
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Leverandør Imola
Vekt 24.0 kg
Produksjonsland Italia
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 0.0
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side