Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 35% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Still et spørsmål

Møbelsett Dempet Granitt

Produktnummer: KBDEMPETGRANITT
Lagerbeholdning:
Leveringstid 4-12 dager
inkl. mva.

• Stort møbel, luksuriøse valg
• Komplett pakke inkl. kran, bunnventil, vask og speil
• Matt moderne overflate

For deg som ønsker et ferdig oppsett på baderomsmøbel i en moderne stil er "DEMPET GRANITT" en stil mange ser etter. Moderne rundt, belyst speil, mørke matte overflater, servanter i microsement og sort farge på kranene er detaljer som viser at designeren har tenkt gjennomført stil ved sammensetningen av produkter. 

Møbelpakken kombineres ofte med mørke farger på flisene men går også godt sammen med lysere toner. Servantskapene er fra serien "BIG" og har fått sitt navn fordi de byr på mer oppbevaringsplass enn det som er vanlig. Benkeplaten er i høykvalitets HPL og tåler det fuktige miljøet på badet. De lekre servantene fra spanske Bathco i microsement matcher møblene og gir en god kontrast. Det delikate speilet med diameter på hele 100cm har en lekker bakenforliggende belysning. Pendellampene på enkelte av bildene er ikke del av pakken.

Denne pakken har vi satt sammen av nøye utvalgte produkter. En del av produktene kan kjøpes i ulike størrelser og varianter, ønsker du mer hjelp er du velkommen i våre butikker.

Produktinfo
Overflate Matt
Soft Close Ja
Flatpakket Nei
Skuffer/Dører Skuffer
Lys inkludert Ja
Farge Mørk grå
Stikkontakt inkludert Nei
Produktinfo
Størrelse 1600 (b) mm
Stil Moderne
Diverse Informasjon
Leverandør Korsbakken


Sist sett på

Min side