Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Romanza Peterpan 20x20 flis

Produktnummer: SARO0720N
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Klassiske og historiske mønsterfliser i 20x20cm størrelse
• Vedlikeholdsfrie porcellanato fliser
• Passer like godt på gulv som på vegg

Dekorasjoner og farger i den nye Sartoria-kolleksjonen kobminseres sammen for å gi et klassisk utrykk. Romanza serie handler om vedlikeholdsfrie porcellanato fliser i 20,5×20,5cm størrelse glasert i 8 forskjellige dekorative mønstrer, hvor moderne nyanser er blandet med mer tradisjonelle former og farger. Alle flisene inneholder et hint av den røde terracotta leiren som ble brukt til å produsere flisene før i tiden, dette gir en sjarm og en varm følelse til de. Flisene kan brukes i alle innendørsområdene, både på vegg og gulv og kan kombineres med tre- eller betongoverflater.

Sartoria er et nytt og frisk designbrand ifra Italia hvor man henter fram formater fra tidligere dager og dekorerer de med moderne og tidsriktige farge. Det er et spill om farge, struktur og unøyaktige detaljer som skaper fascinerende resultater. Mange av produktene som produseres er håndlaget som i gamle dager på en liten fabrikk hvor nostalgi og tradisjon har klart å finne en plass i dagens flismarkedet. Et lite eventyr i dagens verden.

Produktinfo
Utseende Dekor og mønsterfliser
Bruksområdet Inne
Størrelse 20x20
Farge Brun
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Ja
Rektifisert Ja
KVM pr. eske 0.67 kvm
Tykkelse (mm) 10.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug <0,5%
Slitestyrke Glassert PEI IV
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V1
Diverse Informasjon
Leverandør Sartoria
Vekt 20.0 kg
Rengjøring
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
 Sist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side