Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Rosa sky med lyse pastellfarger

PÅ EN ROSA SKY MED LYSE PASTELLFARGER OG FEMININE VALG.
SJEKK HVORDAN INE OG ANNELI (@CURRENT_CRUSH) HAR INNREDET SINE HJEM MED FLISER, FARGER OG HARMONISKE DETALJER.

Foto og tekst:  Ina Holsen aka @current_crush

Følg oss for mer inspiration

Hvordan vil dere beskrive hjemmene deres, og hva sier den om dere?

- Moderne, fargerike, hjemmekoselig, og litt kaotisk. Livet med barn gjør hjemmet mer fargerikt, men litt kaotisk.

"DENNE VEGGEN ER VI SÅ FORNØYD MED"

Hva er deres beste oppussingstips?

- Oppussing er ikke det morsomste vi vet, men når vi først starter på en slik prosess så gjør vi det ordentlig og gjør det som må gjøres for å få det slik vi ønsker. Som så mye annet så er planleggingen halve jobben, og vi liker å undersøke mange leverandører før vi tar en avgjørelse. 


Deres beste tips for å gjøre badet mer gjennomført?

- Hva som er gjennomført får være opp til hver enkelt, det som er viktig for oss er at badet er trivelig og tidløst. Vi velger materialer og farger vi kan trives med i lang tid, og så kan vi variere med tilbehør og flyttbare ting.

- Vi har begge valgt fargepaletter som går igjen i hele huset, også på badene. Det er kanskje det som er gjennomført, men for oss handler det mest om at dette er farger vi liker og trives med. 


Hva liker dere best med baderommene deres?

- Vi har valgt sorte fliser som er lagt i fiskebensmønster på badet vårt i 2. etasje. Denne veggen er vi så fornøyd med. Dette badet er i tilknytning til stue og kjøkken, og når du åpner badedøren ser du rett på denne veggen, og har det sorte kjøkkenet vårt i bak deg.

Vi er også veldig fornøyd med dobbeldusj - ingen "krangling" om hvem av meg eller samboeren som skal dusje først.

 

"SA VI AT VI ELSKER ROSA?"

- De rosa flisene på badet vårt er vi veldig fornøyd med. Da vi planla badet så ønsket vi å gjøre noe ekstra på veggen som er bak servant og i dusjsonen. Og da jeg så disse flisene var jeg helt sikker på at det måtte bli de. Annerledes farge enn mange ville valgt på baderomsfliser, og form som skiller seg fra det en kanskje normalt forbinder med fliser.

- En liten bonus på gjestebadet var rosa servant og rosa tak sammen med gulldetaljer på blandebatteri og dusj.
Sa vi at vi elsker rosa?

Hvordan liker dere å dekorere badet?

- Vi synes begge det er veldig vanskelig å dekorere bad, men vi har funnet en miks der vi har noen hardføre grønne planter, fine tekstiler som håndklær og gulvtepper, samt krukker og skåler som inneholder smykker og ringer, q-tips og bommulspads. Det må være lett å tørke av vasken, så vi prøver å ikke ha så mye stående, men litt pynt må det være.

- Hjemme hos Hjertebarn (Ina) så vil du se at shampoo, balsam og såper har fått nye flasker som matcher hverandre. Litt tungvint kanskje, men det ble mye ryddigere visuelt. Et annet tips kan være å ha noen spennende lamper, enten i tak eller ved vask/speil. 


Hvilke farger går dere mest for i hjemmet?

- Hos begge går toner av grønn og rosa igjen, men vi er ikke redde for å bruke andre farger. Vi kombinerer disse gjerne med jordtoner eller mer nøytrale farger.

"UTFORSKE MED FARGERIKE PUTER OG PLEDD"
 

Hvilke tips har dere til hvordan man kan være mer vågal i fargevalgene?

- Ta en titt i klesskapet ditt - er det noen farger som går igjen?
Kanskje har du et plagg eller to du elsker, og som kanskje har en farge som du trives i? Så kan du utforske med fargerike puter og pledd, kanskje finner du en fin farge som du kan overføre til en vegg, eller en sofa, eller en stol?

- Også prøver vi å ikke være så redde for å kombinere farger. Et eksempel er rød og rosa, eller kanskje du kan freshe opp stuen din med noe gult.

 

Hva ser vi aldri komme over dørstokken hos dere?

- Dette tør vi nesten ikke svare på, for plutselig har det gått en tid og så har vi sett flere bilder og stylinger av et produkt vi aldri trodde vi kom til å like, men så vips, så har vi kjøpt noe lignende.

- Altså, det er ikke lenge siden jeg sa til min mor at det vevde veggteppet hjemme hos henne burde tas ned. Nå har jeg to hjemme, og holder på å lage et eget veggteppe.. 

Hvilke interiørtrender liker dere akkurat nå?

- Pastellfarger, på vegger, på møbler, på dekorelementer, på klær. Er det en trend eller ser vi bare etter det da vi liker det så godt?

 

Deres aller beste interiørtips?

- Ommøblere og flytt på pyntegjenstander og kjøkkenting du ønsker å ha utstilt. Det skal ikke mye til for at stuen, badet eller kjøkkenet ditt har fått et nytt uttrykk. Kanskje kan du friske opp et rom uten å male, men med noen noen nye og fine bilder, eller gjøre om på en bildevegg/lage en bildevegg.

STJEL STILEN

Visning
Tapwell Arm071 Oksiderende Kobber Servantbatteri

• Italiensk design
• 9 ulike overflater
• Keramisk innmat

TW9423544
pr stk
Hexa mosaikkflis Rosy Blush

• Gjennomfarget hexagon mosaikk
• Kan brukes på gulv og vegg
• Leveres på 31,6x31,6cm nett

TTHX10MHN
pr stk

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser og bruk #yesnorfloor for å bli vist på våre platformer og vår Instashop.

Min side