Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Hexa mosaikkflis Azure Mist

Produktnummer: TTHX19MHN
pr stk inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall stk Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Gjennomfarget hexagon mosaikk
• Kan brukes på gulv og vegg
• Leveres på 31,6x31,6cm nett

Er du lei de vanlige kvadratiske flisene? Da er hexagon fliser noe du bør vurdere. Hexagon fliser har vært populære de siste årene, den sekskantede formen bryter opp og skaper spennende nye utsender til ditt nye gulv eller vegg. Mange bruker disse som et blikkfang på en vegg mens andre velger hexagon fliser til hele gulvet.

En rekke spreke og trendy farger leveres i et 4,3x3,8cm hexagon format. Disse mosaikkflisene kan brukes både på vegg og gulv siden og de produseres i gjennomfarget kvalitet som har en meget høy slitasjemotstand og som gjør at disse flisene kan brukes på de aller fleste områdene. Trenger du et blikkfang eller kun en mosaikk til dusjgulvet så er Hexa mosaikkfliser noe for deg. Flisene produseres av italienske Terratinta.

Terratinta er en av flisfabrikkene som har vokst mest i de siste 10 årene med fokus på skandinavisk design og trender. Minimalistiske kolleksjoner med overvekt av grå toner har gitt stor suksess på det norske markedet. Ved å bruke de samme grunnfargene på tvers av kolleksjonene kan mange av disse kombineres sammen ved å mikse og matche etter ønske. Terratinta tilbyr i sitt sortiment fliser med alle de siste flis teknologiene, fra 6mm storformat fliser i 3 meters høyde, til 20mm flisheller som kan brukes ute.

Produktinfo
Utseende Ensfargetfliser
Bruksområdet Inne
Størrelse Heksagon mosaikk
Farge Blå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Nei
Faktisk størrelse 4,3x3,8cm mm
KVM pr. eske 1.0 kvm
Tykkelse (mm) 4.50 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug <0,5%
Slitestyrke Uglassert <175 mm3
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V1
Diverse Informasjon
Leverandør Terratinta
Vekt 1.0 kg
Produksjonsland Italia
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side