Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Silhouet PRO Kjøkkenkran

Produktnummer: SILHOUETPROKJKRAN
Fra: inkl. mva.

• Proff kjøkkenkran
• Fleksibel slange og mulighet for 2 stråler
• 6 ulike moderne overflater

Proff kjøkkenkran med fleksibel slange. Kranen har også kaldstart som betyr at det alltid kommer kaldt vann fra start når hendelen står i sin naturlige posisjon. Silhouet kraner med kaldstart egner seg ypperlig der hvor det er trangt om plassen mellom vegg og kjøkkenkum fordi man alltid beveger hendelen fremover for å blande inn varmtvann. Velg mellom vanlig stråle og dusjstråle med knapp på kranens forside. Silhouet PRO leveres også med avstengning til oppvaskmaskin.

Silhouet: Slank, Skandinavisk, innbydende. Med sitt slanke tidløse design passer Silhouet godt inn i nåtidens og morgendagens baderom og kjøkken. Serien leveres i en rekke ulike produkter som dusjer, servantbatterier, kjøkkenbatterier og tilbehør. Silhouet PRO leveres i 6 ulike overflater; Krom, Sort matt, Hvit matt, Børstet Messing, Børstet Kobber og Børstet Stål.

Damixa har siden 1932 hatt et ønske om å skape tidløst design kombinert med god funksjon og godt håndverk. Produktene fra Damixa er designet i Danmark og tilbyr unike funksjoner som kaldstart, Eco-Save og Eco-klikk.

PVD: Overflatene Messing, Børstet Messing, Børstet Kobber og Børstet Stål er PVD-behandlet, en overflatebehandling som benytter vakum for å gi en slitesterk og holdbar overflate. Dette betyr at produktet beholder den opprinnelige farger og overflaten uten skjemmende flekker. I tillegg blir det mindre synlige fingermerker på en overflate som er PVD-behandlet.

Kjøkkenkraner
Størrelse 423 (h) x 223 (d) mm
Hulldiameter mot benk 47 ø/mm
Funksjon kjøkkenkran Fleksibel slange
Avstengningsventil Nei
Godkjenning SINTEF
Diverse Informasjon
Leverandør Korsbakken
Vekt 8 kgSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side