Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Silhouet Termostatkran Badekar, Børstet Messing

Produktnummer: KB7450079
pr stk inkl. mva.

Veggmontert termostatstyrt kran for påfylling av vann i badekar

Silhouet termostatkran for badekar gir ønsket temperatur på badevannet. Justering av vannmengde og temperatur på hver side av termostatkranen. Mulighet for tilkobling av slange og hånddusj med veggfeste (kjøpes separat).

Børstet messing er en videreføring av trenden med messing på bad, men med en roligere innfallsvinkel. Den behagelige matte overflaten går godt sammen med andre dekorelementer på badet og kan også kombineres med andre produkter i samme overflate. Silhouet Børstet Messing er PVD-behandlet og endrer ikke patina.

Silhouet: Slank, Skandinavisk, innbydende. Med sitt slanke tidløse design passer Silhouet godt inn i nåtidens og morgendagens baderom og kjøkken. Serien leveres i en rekke ulike produkter som dusjer, servantbatterier, kjøkkenbatterier og tilbehør. Silhouet leveres i 7 ulike overflater; Krom, Sort matt, Hvit matt, Messing, Børstet Messing, Børstet Kobber og Børstet Stål.

Damixa har siden 1932 hatt et ønske om å skape tidløst design kombinert med god funksjon og godt håndverk. Produktene fra Damixa er designet i Danmark og tilbyr unike funksjoner som kaldstart, Eco-Save og Eco-klikk.

Informasjon armaturer
Betjening Termostatbatteri med hjul for vannmengde og temperatur
Farge PVD Børstet Messing
Overflate Matt
Produktinfo
Størrelse 276 (b) x 106 (d) mm
Stil Moderne
Produktgodkjenning SINTEF
Diverse Informasjon
Leverandør Korsbakken
Vekt 7.0 kg
Produksjonsland KinaSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side