Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Silhouet Termostatkran Badekar, Børstet Stål

Produktnummer: KB7450046
pr stk inkl. mva.

Veggmontert termostatstyrt kran for påfylling av vann i badekar

Silhouet termostatkran for badekar gir ønsket temperatur på badevannet. Justering av vannmengde og temperatur på hver side av termostatkranen. Mulighet for tilkobling av slange og hånddusj med veggfeste (kjøpes separat).

En overflate med utseende av børstet stål gir et røft industrielt preg samtidig som det matte utseendet er behagelig rolig. Uvalget i andre produkter med denne overflaten er stort og man kan enkelt lage et gjennomgående tema med samme overflate. Produktet er PVD-behandlet noe som gir en ekstra sterk overflate.

Silhouet: Slank, Skandinavisk, innbydende. Med sitt slanke tidløse design passer Silhouet godt inn i nåtidens og morgendagens baderom og kjøkken. Serien leveres i en rekke ulike produkter som dusjer, servantbatterier, kjøkkenbatterier og tilbehør. Silhouet leveres i 7 ulike overflater; Krom, Sort matt, Hvit matt, Messing, Børstet Messing, Børstet Kobber og Børstet Stål.

Damixa har siden 1932 hatt et ønske om å skape tidløst design kombinert med god funksjon og godt håndverk. Produktene fra Damixa er designet i Danmark og tilbyr unike funksjoner som kaldstart, Eco-Save og Eco-klikk. 

Informasjon armaturer
Betjening Termostatbatteri med hjul for vannmengde og temperatur
Farge PVD Børstet Stål
Overflate Matt
Produktinfo
Størrelse 276 (b) x 106 (d) mm
Stil Moderne
Produktgodkjenning SINTEF
Diverse Informasjon
Leverandør Korsbakken
Vekt 7.0 kg
Produksjonsland KinaSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side