Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Silhouet Touchless Servantkran, Sort Matt

Produktnummer: KB7402261
pr stk inkl. mva.

Berøringsfri servantkran med mulighet for manuell innstilling av temperatur og vannmengde. Beregnet for bruk i private hjem.

Berøringsfri servantkran med funksjonsstopp for regulering av temperatur og vannmengde. Beregnet for bruk i private hjem.

Elegant matt sort overflate har blitt den nye klassikeren på badet og vokser stadig i populæritet. Matches med toaletter, takdusjer, håndtak og andre detaljer i samme overflate.

Silhouet: Slank, Skandinavisk, innbydende. Med sitt slanke tidløse design passer Silhouet godt inn i nåtidens og morgendagens baderom og kjøkken. Serien leveres i en rekke ulike produkter som dusjer, servantbatterier, kjøkkenbatterier og tilbehør. Silhouet leveres i 7 ulike overflater; Krom, Sort matt, Hvit matt, Messing, Børstet Messing, Børstet Kobber og Børstet Stål.

Damixa har siden 1932 hatt et ønske om å skape tidløst design kombinert med god funksjon og godt håndverk. Produktene fra Damixa er designet i Danmark og tilbyr unike funksjoner som kaldstart, Eco-Save og Eco-klikk.

Informasjon armaturer
Betjening Berøringsfritt
Farge Matt Sort
Produktinfo
Størrelse 155 (h) x 108 (tut) mm
Stil Moderne
Materiale Messing
Diverse Informasjon
Leverandør Korsbakken
Vekt 5.0 kg
Produksjonsland KinaSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side