Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Book Tegnetime i butikk

Drømmer du om et nytt baderom, men vet ikke hvor du skal starte? En tegnetime hos Norfloor kan være den perfekte løsningen for deg. I løpet av to timer får du personlig veiledning fra en av våre dyktige baderomsdesignere, som hjelper deg med å finne den perfekte stilen, materialene og løsningene for ditt baderom.

 • Gjennomgang av stilføring: Først vil designeren ta en prat med deg om dine ønsker og behov. Hva slags stil er du ute etter? Hva er budsjettet ditt? Designeren vil hjelpe deg å definere dine mål og forventninger, slik at dere kan komme frem til en løsning som er både vakker og praktisk.
   
 • Presentasjon av materialer: Norfloor har et bredt utvalg av fliser, baderomsmøbler og andre materialer å velge mellom. Designeren vil vise deg de ulike alternativene og hjelpe deg å finne de materialene som passer best til din stil og ditt budsjett.
   
 • Veiledning på løsninger og design: Når dere har valgt stil og materialer, kan designeren begynne å skissere en løsning for ditt baderom. Designeren vil ta hensyn til dine ønsker og behov, samt de praktiske aspektene ved baderommet.
   
 • Igangsettelse av 3D tegning: Etter tegnetimen vil designeren igangsette en 3D-tegning av ditt baderom. Tegningen vil gi deg et realistisk bilde av hvordan badet ditt vil se ut. Tegningen vil sendes til deg på e-post innen fem virkedager, avhengig av størrelse på prosjektet.

Book en tegnetime i dag!

Møtet har en varighet på 2 timer, og er kostnadsfritt.
Dersom du trenger mer hjelp utover dette, tilbyr vi videre veiledning til en pris av kr 500 per time.
Bestiller du baderom hos oss, refunderer vi kostnadene for tegnetimene.

Velg din nærmeste butikk og velg et tidspunkt som passer for deg.

Ofte stilte spørsmål

 • Hvis du er usikker på hvilken stil som passer for deg, kan designeren hjelpe deg å finne inspirasjon i Norfloors showroom eller på nett.
 • Hvis du har et budsjett, kan designeren hjelpe deg å finne materialer og løsninger som passer innenfor budsjettet.
 • Hvis du har et spesifikt behov, for eksempel et baderom for små barn, kan designeren hjelpe deg å finne løsninger som ivaretar dette behovet.

En tegnetime hos Norfloor er en god mulighet for å få profesjonell hjelp til å planlegge ditt nye baderom. For å få mest mulig ut av tegnetimen, er det lurt å gjøre litt forarbeid før du kommer.

Her er noen tips til hva du kan gjøre:

 • Tenk på dine ønsker og behov. Hva slags stil er du ute etter? Hvilke behov har du for badet? Hva er budsjettet ditt?

 • Samle inspirasjon. Se på bilder av baderom du liker, både i magasiner, på nett og i virkeligheten.

 • Ta mål av baderommet ditt. Dette vil hjelpe designeren å få et godt overblikk over plassen du har å jobbe med.

 • Skriv ned spørsmålene dine. Tenk på hva du vil ha svar på i tegnetimen.

 • Når du kommer til tegnetimen, vær forberedt til å dele dine ønsker og behov med designeren. Jo mer informasjon du kan gi, jo bedre kan designeren hjelpe deg å skape ditt drømmebad.

   

VELG ET ANNET MØTE

Min side