Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Stones 2.0 Calacatta Smooth 60x120 fliser

Produktnummer: 742080
EAN: 8026400017938
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Luksuriøs marmor imitasjon med matt silke overflate
•Finnes i flere størrelser
•En av våre mest eksklusive fliser, unik overflate

60x120 er et spennende format som begynner å bli mer og mer vanlig i det norske markedet. Dette formatet kan brukes både på vegg og gulv og gir et eksklusivt uttrykk i både liggende eller stående leggemønster. Flisene er rektifiserte så de kan legges med veldig tynne fuger, helt ned til 2mm. I samme serien har vi fliser i mindre format, som mosaikk, som gjør det lett å lage fall mot sluk, og å bygge buede former.

Calacatta Smooth er noe av det mest elegante vi har å by på. Det som gjør denne flisen unik er uten tvil den silke-matt overflaten som gir en lett bølget og delikat touch til denne flisen. Flisen produseres med 28 ulike "ansikt" som gjør at resultatet vil bli så naturlig som om du hadde valgt ekte marmor men med alle fordelene til flis. Som de fleste seriene fra produsenten Florim kommer denne serien i mange ulike formater, alt fra små mosaikkfliser til store flisplater på 3 meter høyde. Flere kunder velger denne flisen både på vegg og gulv mens andre velger et mørkere kontrastgulv. 

Med sin medfødte lidenskap for skjønnhet og design har Florim produsert keramiske fliser for alle bruksområder for bygg, arkitektur og interiør i over 60 år. I dag er Florim-gruppen en internasjonal trendsetter med rundt 1400 ansatte over hele verden og over 480 millioner euro i omsetning. Synonymt med kvalitet, ekspertise, teknisk og estetisk forskning, er Florim kjent for å være en av de ledende high-end merkevarene i Italia. Med flere «state-of-the-art» produksjonssentre, forskningssenter og Flagship Stores i de viktigste hovedstedene er selskapet godt posisjonert i de viktigste globale designdistriktene. Florims kvalitet, innovasjon og bærekraftsorienterte strategi smelter sammen med et kreativt driv. Etter å ha endret vedtektene og blitt et Benefit Company i 2020, oppnådde Florim en B Corp-sertifisering, en anerkjennelse kjent for å forene transparente, bærekraftige og regenererende selskaper.

Produktinfo
Utseende Marmor
Bruksområdet Inne
Størrelse 60x120
Farge Hvit
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 597x1197 mm
KVM pr. eske 1.44 Kvm
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Halvpolert
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.08%
Slitestyrke Uglassert <140 mm3
Sklisikkerhet R9
Sjatteringsvariasjon V4
Diverse Informasjon
Leverandør Florim
Vekt 25.0 kg
Produksjonsland Italia
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 20 %
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side