Systemgulv | Norfloor

Jakten på nye løsninger og endringer i markedet gjør at vi har utviklet et opphøyd systemgulv med fliser for bruk utendørs.  Norfloor, som alltid ønsker å være innovative kan møte de nye trendene grunnet stor teknologi og med høy teknisk, funksjonell og estetisk utvikling. Systemgulv er 20 mm tykke fliser på ben som blir et system som er opphøyd fra gulvet uten bruk av flislim eller fugemasse. Det vanlige er å lime fliser rett på underlaget, som gjør at man ofte får store frostskader.  Dersom fliser skal byttes, ødelegges ofte membranen under.  Dette elimineres med systemgulv.  Du vil ikke få frostskader, og dersom uhellet er ute, kan flisene lett skiftes ut.

Fordeler med Norfloor systemgulv er:

tickUmiddelbar drenering av regn og vann (gjennom åpne fuger), og ned på underliggende membran.        Flisens overflate blir derfor raskere tørr og tryggere å gå på.
tickMan får lett og raskt tilgang til undergulvet for å sjekke evt. sluk om nødvendig.  Man unngår betydelige kostnader som ellers ville påløpe dersom et gulv må rives og gjenoppbygges.
tickLydisolasjon, systemet er lydreduserende til rom under.
tickForbedret varmeisolasjon, garantert av luftstrømmen under gulvet.
     

Opphøyde gulv 2cm flis 

Systemgulv for utendørs bruk består av kun to elementer:
Støtteben , som fås i flere varianter og høyder, både selvnivilerende og uten.  Du finner vårt sortiment av ben til opphøyde gulv her.
Keramiske fliser som er 20 mm tykke og tåler derfor stor belastning .

Norfloor tilbyr et bredt spekter av 20 mm fliser i dette systemet, og vi har flere flisserier hvor du kan velge i flere farger og formater som er tilgjengelige.  F.eks. 60x60 20x120 og 40x80 fliser.

De 20 mm tykke flisene kan også limes rett på et underlag for å øke styrken og som gir enda flere variasjoner og større valgfrihet, eller de kan legges rett på gress, singel eller sand.  Mer info finner du ved å bla i vår dedikert brosjyre som beskriver varianter og fordeler med bruk av 2cm fliser utendørs.

Kontakt kontakt vår prosjekt ansvarlig for nærmere presentasjon.

 

UTVALGTE PRODUKTER: