Systemgulv | Norfloor

Systemgulv er 20 mm tykke fliser i ulke formater, som plasseres på justerbare ben av PP plast. Løsningen danner et system som er opphøyd fra undergulvet. Det benyttes ikke flislim eller fugemasse. 

Ved å lime fliser direkte på underlaget, kan man oppleve at disse løsner etter relativt kort tid. 
Dette elimineres med systemgulv.  Du vil ikke få frostskader, og dersom man uheldigvis skulle skade en flis, kan denne enkelt skiftes ut.
 

Fordeler med Norfloor systemgulv:

tickUmiddelbar drenering av regn og vann (gjennom åpne fuger), og ned på underliggende membran.        Flisens overflate blir derfor raskere tørr og tryggere å gå på.
tickMan får lett og raskt tilgang til undergulvet for å sjekke evt. sluk om nødvendig.  Man unngår betydelige kostnader som ellers ville påløpe dersom et gulv må rives og gjenoppbygges.
tickLydisolasjon, systemet er lydreduserende til rom under.
tickForbedret varmeisolasjon, garantert av luftstrømmen under gulvet.

Systemgulv for utendørs bruk består av kun to elementer:

Støtteben , som fås i flere varianter og høyder, både selvnivilerende og uten.  Du finner vårt sortiment av ben til opphøyde gulv her.
Keramiske fliser som er 20 mm tykke og tåler derfor stor belastning .

Opphøyde gulv 2cm flis 

Velg mellom et bredt spekter

Norfloor tilbyr et bredt spekter av 20 mm fliser i dette systemet, og vi har flere flisserier hvor du kan velge i flere farger og formater som er tilgjengelige.  F.eks. 60x60 20x120 og 40x80 fliser.

De 20 mm tykke flisene kan også limes rett på et underlag for å øke styrken og som gir enda flere variasjoner og større valgfrihet, eller de kan legges rett på gress, singel eller sand.  Mer info finner du ved å bla i vår dedikert brosjyre som beskriver varianter og fordeler med bruk av 2cm fliser utendørs.

Kontakt vår tekniske avdeling for nærmere presentasjon.