Skip to main content
Til toppen

Pietra Serena 60x60 flisheller

Produktnummer: 5907641446219
Lagerbeholdning:
På hovedlager (leveringstid 2-5 dager)
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Forny uteplassen med vedlikeholdsfrie flisheller
• Rektifserte kanter og tykkelse på 20mm
• Kan legges på ben eller rett på plen eller grus
• Kvadratmeterpris tilsvarer kr 215,- pr stk

Pietra Serena Grey 60x60 er en 2cm tykk flishelle med en grå natursteins-look. Den har en svært sklisikker overflate og er perfekt til alle typer utendørsbruk. Kan legges rett på plenen eller på justerbare føtter. 2cm flisheller er en problemløser og en unik mulighet å få storformat fliser raskt og enkelt på terrassen. Denne flisen inngår i vårt fast lavpris sortiment som vi kaller for Ultra.

Flisheller er en prisgunstig mulighet til skifer og annen naturstein for utendørs bruk og kan legges raskt og enkelt på kun noen få timer. Ved å lime fliser direkte på underlaget, kan man oppleve at disse løsner etter relativt kort tid. Dette elimineres med flisheller fra Norfloor. Du vil ikke få frostskader, og dersom man uheldigvis skulle skade en flis, kan denne enkelt skiftes ut. Flisheller i porcellanato kvalitet er frostsikre, vedlikeholdsfrie og krever ingen behandling. De er også enkle å tilpasse med vinkelsliper og trenger hverken og limes eller fuges. 

 

Produktinfo
Utseende Steinlook
Bruksområdet Ute
Størrelse 60x60
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 600x600 mm
KVM pr. eske 0,72 Kvm
Tykkelse (mm) 20.00 mm
Overflate Strukturert
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0,2%
Slitestyrke Glassert PEI IV
Sklisikkerhet R11
Sjatteringsvariasjon V3
Diverse Informasjon
Vekt 35.0 kg
Produksjonsland Polen
Rengjøring
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.

Sist sett på

Min side