Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Rock Salt White Gold 60x60 flisheller

Produktnummer: 765934
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Forny uteplassen med vedlikeholdsfrie flisheller
• Rektifiserte kanter og tykkelse på 20mm
• Kan legges på ben eller rett på plen eller grus

Rock Salt er en 20mm tykk flishelle med natursteins-look. Den har en svært sklisikker overflate og er perfekt til alle typer utendørsbruk. Kan legges rett på plenen eller på justerbare føtter. 20mm flisheller er en problemløser og en unik mulighet å få storformat fliser raskt og enkelt på terrassen.

 

Med sin medfødte lidenskap for skjønnhet og design har Florim produsert keramiske fliser for alle bruksområder for bygg, arkitektur og interiør i over 60 år. I dag er Florim-gruppen en internasjonal trendsetter med rundt 1400 ansatte over hele verden og over 480 millioner euro i omsetning. Synonymt med kvalitet, ekspertise, teknisk og estetisk forskning, er Florim kjent for å være en av de ledende high-end merkevarene i Italia. Med flere «state-of-the-art» produksjonssentre, forskningssenter og Flagship Stores i de viktigste hovedstedene er selskapet godt posisjonert i de viktigste globale designdistriktene. Florim’s kvalitet, innovasjon og bærekrafts orienterte strategi smelter sammen med et kreativt driv. Etter å ha endret vedtektene og blitt et Benefit Company i 2020, oppnådde Florim en B Corp-sertifisering, en anerkjennelse kjent for å forene transparente, bærekraftige og regenererende selskaper.

Produktinfo
Utseende Steinlook
Bruksområdet Ute
Størrelse 60x60
Farge Beige
Fliser - Tekniskinfo
Rektifisert Ja
KVM pr. eske 0,72 kvm
Tykkelse (mm) 20.00 mm
Overflate Strukturert
Frostsikker Ja
Vannoppsug <0.08%
Slitestyrke Glassert PEI IV
Sklisikkerhet R11
Sjatteringsvariasjon V3
Diverse Informasjon
Leverandør Florim
Vekt 48 kg
Produksjonsland Italia
Antall pr pall 21.6 kvm
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 20 %
Rengjøring
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Sist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side