Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Toalettpakke Hvit Matt

Produktnummer: TOAPKHM
inkl. mva.

• Komplett designtoalett
• Geberit sisterne
• Matt hvit trykkplate

Utsøkt hvit matt overflate. Matches mot andre detaljer du ønsker til ditt bad i hvit matt. Passer perfekt til Teknotop benkeplate fra ARBI. 

Serien APP ble designet i 2014 og Ceramica Flaminia var blant de første fabrikkene til å tilby toaletter uten skyllekant. APP er et vegghengt toalett med skjult skruefeste fra italienske Ceramica Flaminia med den nye skyllesystemet uten skyllekant kalt GO CLEAN. Fordelen med dette er at smuss ikke har en skjult kant å feste seg til og rengjøringen gjøres enklere enn på modeller med skyllekant. Toalettet leveres med Soft-close sete og quick-release (SC/QR) slik at du enkelt kan ta setet av og rengjøre på undersiden.

Trykkplate tilpasset Geberit Duofix innbyggingssisterne. Hvit overflate og to-delt knapp for ulik vannmengde ved skylling. 

Geberit Duofix innbyggingssisterne. Anbefalt innbyggingssisterne til alle vegghengte toaletter fra Ceramica Flaminia. Tilpasset vegghengte toaletter med dybde opp til 62cm. Frontbetjent og klart for 2-delt skylleknapp (3/6 liter). 

Produktinfo toalett
Bolteavstand 180 mm
Skruefeste Skjult
Skyllekant Åpen - rimless
Farge Hvit
Overflate Matt
Toalettsete medfølger Ja
Quick Release Ja
Soft Close Ja
Produktinfo
Stil ModerneSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side