Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Town Soft Grey 60x120 flis

Produktnummer: 5901503207017
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Moderne 60x120 flis med elegant lys grå betong utseende
• Rektifserte kanter, kan brukes både på vegg og gulv
• Matt overflate, lett å holde rent

Town Soft Grey 60x120 er en alsidig flis med en moderne størrelse på 60x120 hvor overflaten er slett matt med grå sjatteringer som skaper en spennende og eksklusiv helhet. Helheten vil gi en spennende og tidsriktig flate som egner seg godt i kombinasjon med de fleste farger og materialer. I tillegg har flisene en meget sterk og porefri overflate og er kalibrerte med laser så du kan trykt legge disse med tynne fuger. Denne flisen inngår i vårt fast lavpris sortiment som vi kaller for Ultra.

Denne flisen kan brukes både på tørre og våte områder og passer for eksempel perfekt på gulvet eller veggene til ditt nye baderom. I tillegg til 60x120cm størrelsen har vi samme flis tilgjengelig også i 60x60cm og 5x5cm mosaikkflis som er kappet fra samme grunnflis sånn at du kan få et helhetlig resultat dersom du har behov for å benytte mosaikken i dusjsonen. Disse flisene har rektifiserte kanter noe som gjør det mulig å legge disse med veldig tynne fuger, helt ned til 3mm, noe som resulterer i et enklere vedlikehold og redusert risiko for synlige misfargninger av fugemassen. 

Town Soft Grey er en prisvennlig flis uten at det går på bekostning av kvaliteten, flisen er produsert med den siste porcellanato teknologien og har en veldig god teknisk standard. Her får du mye for pengene.

Produktinfo
Utseende Betong
Bruksområdet Inne
Størrelse 60x120
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 600x1195 mm
KVM pr. eske 1.44 Kvm
Tykkelse (mm) 10.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug <0,2%
Slitestyrke Glassert PEI IV
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Leverandør Stargres
Vekt 32.0 kg
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side