Skip to main content
Til toppen

Bisello TR Ghiaccio 10x20 fasettflis

Produktnummer: 0022420
Lagerbeholdning:
På hovedlager (leveringstid 2-5 dager)
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

Bisello TR Ghiaccio er en trendy fasettflis i 10x20 som er ideell for bruk over kjøkkenbenker eller på baderomsvegg. Den har en blank hvit overflate. Fasettflis er også ofte kalt metro eller subway flis.

Produktinfo
Utseende Ensfargetfliser
Bruksområdet Inne
Størrelse 10x20
Farge Hvit
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIb GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Nei
Faktisk størrelse 98x198 mm
KVM pr. eske 0.8 Kvm
Tykkelse (mm) 8.50 mm
Overflate Blank
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.002
Slitestyrke Glassert PEI V
Sjatteringsvariasjon V1
Diverse Informasjon
Leverandør Ceramica Vogue
Vekt 20.0 kg
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 0.0
Rengjøring
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.

Sist sett på

Min side