Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Urbiko mosaikkflis farge G

Produktnummer: MK.URWOOD 30G
EAN: 8027920674403
Bestillingsvare (2-3 uker)
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Spennende parkettflis i porcellanato kvalitet
• Finnes også i 15x60cm flis
• Produsert i Italia

5x5 mosaikkflisene er limt på nett og kommer på 30x30 brett, disse kan brukes både på våte og tørre rom og passert perfekt for eksempel i dusjområder. Mosaikkene er rektifiserte og passer i modul med de andre størrelsene i samme serie.

Den tidløse sjarmen av treverk kombinert med de tekniske fordelene av procellanato fliser. Normalt så liker flere ekte treverk når man skal velge materialer, men det er ikke alltid mulig pga bruksområdet. Urbiko er det smarte valget, hvor det flotte utseende kombineres med de tekniske egenskapene fra den mest moderne flis teknologien. Varme farger, myke overflater og en naturtro struktur gjør denne serien til en våre mest populære parkettfliser.

Disse flisene er produsert hos Imola Ceramica som er Italias eldste flisfabrikk og ble etablert i 1874 som et kooperativ. I dag, etter mer enn 145år, er Imola Ceramica en av de ledende flisfabrikkene i Italia med 7 fabrikker som produserer mer enn 38 000 000 kvm pr år. Selskapet er fortsatt organisert som et kooperativt eid og styrt av sine ca. 2000 ansatte. Norfloor har hatt enerett for det norske markedet på alle Imola Ceramica sine produkter siden 1994.

Produktinfo
Utseende Parkettfliser
Bruksområdet Inne
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert glassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 298x298 mm
KVM pr. eske 0.54 Kvm
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.001
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V3
Diverse Informasjon
Leverandør Imola
Vekt 24.0 kg
Produksjonsland Italia
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 0.0
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
 


Sist sett på

Min side