Skip to main content
Til toppen

Walks 1.0 White 30x60 flis

Produktnummer: 728759
Lagerbeholdning:
På hovedlager (leveringstid 2-5 dager)
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Enestående steinimitasjon, en bestselger
• Stor mønster- og tonevariasjon fra flis til flis
• Frostsikker og sklisikker porcellanato flis

30x60 fliser er en tidløs størrelse som kan brukes fint på vegg og gulv. På vegg blir det foretrukket oftest et horisontal leggemønster.  Dette formatet passer også veldig fint for bruk på uteområder da det forenkler en god limdekning på baksiden av flisene. I samme serien har vi fliser i mindre format, som mosaikk, som gjør det lett å lage fall mot sluk, og å bygge buede former.

Walks 1.0 serien er en av de mest elegante gjengivelsene av naturstein til inne- og utebruk. Den mest avanserte produksjonsteknologien gjør at Walks 1.0 flisene ser ut som ekte stein, med naturlige variasjoner og et balansert og stilig uttrykk. Detaljnivået i overflaten er på et enestående nivå med åremønster og mineralsjatteringer som endres på hver eneste flis og som skaper en naturlig variasjon som ikke repeteres og som man finner kun i ekte naturstein. Kolleksjonen kommer i 5 farger og 5 ulike formater og du har også muligheten å velge mellom en matt og strukturert og sklisikker overflate som er perfekt om du planlegger å bruke disse flisene utendørs. Walks 1.0 fra Florim er en meget anvendelig flis, den passer godt på gulv som på vegg, i tørre og våte rom og er beregnet for bruk både innendørs og utendørs. Kolleksjonen har høy slitestyrke, og er perfekt for både privat og kommersiell bruk.

Med sin medfødte lidenskap for skjønnhet og design har Florim produsert keramiske fliser for alle bruksområder for bygg, arkitektur og interiør i over 60 år. I dag er Florim-gruppen en internasjonal trendsetter med rundt 1400 ansatte over hele verden og over 480 millioner euro i omsetning. Synonymt med kvalitet, ekspertise, teknisk og estetisk forskning, er Florim kjent for å være en av de ledende high-end merkevarene i Italia. Med flere «state-of-the-art» produksjonssentre, forskningssenter og Flagship Stores i de viktigste hovedstedene er selskapet godt posisjonert i de viktigste globale designdistriktene. Florims kvalitet, innovasjon og bærekraftsorienterte strategi smelter sammen med et kreativt driv. Etter å ha endret vedtektene og blitt et Benefit Company i 2020, oppnådde Florim en B Corp-sertifisering, en anerkjennelse kjent for å forene transparente, bærekraftige og regenererende selskaper.

Produktinfo
Utseende Steinlook
Bruksområdet Inne, Ute
Størrelse 30x60
Farge Hvit
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 298x597 mm
KVM pr. eske 1.08 Kvm
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.0008
Slitestyrke Uglassert <140 mm3
Sklisikkerhet R9
Sjatteringsvariasjon V4
Diverse Informasjon
Leverandør Florim
Vekt 24.0 kg
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 10%
Rengjøring
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Walks 1.0 Gray 30x60 flis

• Enestående steinimitasjon, en bestselger
• Stor mønster- og tonevariasjon fra flis til flis
• Frostsikker og sklisikker porcellanato flis

728760
pr m²
|
2
Walks 1.0 Black 30x60 flis

• Enestående steinimitasjon, en bestselger
• Stor mønster- og tonevariasjon fra flis til flis
• Frostsikker og sklisikker porcellanato flis

728762
pr m²
|
2

Sist sett på

Min side