Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Ceppo Grey 5x5 Mosaikk

Produktnummer: MACE02M5N
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Lekker og trendy steinimitasjon
• Praktisk 5x5 format, finnes også i en rekke andre formater
• Uglassert, rektifisert og frostsikker porcellanato flis

Ceppo flisene ifra italienske Ceramica Magica er inspirert av den norditalienske sedimentær steinen Ceppo di Gre som man finner i områdene rundt Bergamo. Bruken av denne steinen har lange tradisjoner i den europeiske arkitekturen og har kommet for fullt tilbake i interiørbildet i de siste årene. Denne flisen er gjenskapt med nøyaktig samme grafikk som originalen, med innslag av store og små fossiler. Flisen har en delikat struktur på overflaten, som gir et naturlig preg. Velg mellom flere formater, alt fra 80x80 cm til 5x5 cm mosaikk, og tre fargenyanser, grey, white og warm grey. Flisen er svært slitesterk og sklisikker. Den kan brukes på alle bruksområder både inne- og utendørs.
♻️ Har du miljøet i tankene når du pusser opp, så gjelder det å ta gode og smarte valg. Våre Ceppo-fliser er et mer miljøvennlig alternativ, med 18% resirkulert materiale og kun 0,0049 Co2 utslipp pr tonn.

Ceramica Magica er en av de historiske flisfabrikkene i Italia med sin stiftelse i 1983. Sin vision er å følge det gjeldende trendbilde samt å levere allsidige og langvarige fliskolleksjoner. Her finner du den trendy marmoren du var ute eller, den kule skiferimitasjonen eller den evigvarende betongflisen som alle snakker om. Alt dette med fokus på kvalitet på sitt høyeste nivå.

Produktinfo
Utseende Steinlook
Bruksområdet Inne, Ute
Størrelse 5x5 mosaikk
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Ja
KVM pr. eske 1.0 Kvm
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0,005%
Slitestyrke Uglassert <150 mm3
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Leverandør Terratinta
Vekt 20.0 kg
Produksjonsland Italia
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 19%
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Sist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side