Skip to main content
Til toppen

Haven H2 140cm Smoked Oak Wood benkeplate Norrvange Beige Servant Kobber

Produktnummer: H901213
Lagerbeholdning:
pr stk inkl. mva.

• Svenskprodusert baderomsmøbel
• Finertre flater og heltre gripelist i lekker farge Smoked oak
• Praktisk bredde på 140cm

HAVEN H2 — Et praktfullt møbel av solide materialer, hvor du kan velge mellom ulike fine farger. Alt i ekte treverk og med et miljøvennlig overflatebelegg. 

  • fronter i ekte trefinér
  • gripelister i heltre eik
  • inkludert stikkontakt
  • perforerte skuffesider, lufter innholdet i skuffene
  • inkludert skuffeinteriør


Smoked Oak er en farge som inspirerer en følelse av tidløs eleganse og naturlig varme. Denne nyansens grunnleggende karaktertrekk er preget av dype brune toner, som om treet har blitt sakte forvandlet av århundrer med røyking og aldring. Fargen er en perfekt balanse mellom mørk sjokoladebrun og nøttebrun, med subtile nyanser av grått som gir den et sofistikert preg. Smoked Oak er en populær finish for møbler, og den gir rommet en følelse av autentisitet og ro. Den naturlige følelsen av denne fargen gjør den velegnet til både moderne og klassiske interiørstiler. I et rom kan Smoked Oak fungere som en nøytral base som lar andre farger og teksturer skinne, samtidig som den tilfører varme og dybde. Enten det brukes i en rustikk hytte i skogen eller i et pent designet byleilighet, vil Smoked Oak alltid bidra til å skape en atmosfære av tidløs skjønnhet og naturinspirert raffinement. Denne fargen er en pålitelig følgesvenn som kan skape et koselig og innbydende rom i ethvert hjem.

Baderomsmøbler med en bredde på 140cm gir en betydelig mengde lagringsplass og arbeidsflate, og de er ideelle for større baderom der organisering og funksjonalitet er viktig. Denne ekstra bredden gir muligheten til å holde toalettsaker, håndklær og andre baderomsartikler pent og ryddig. Slike baderomsmøbler kan vanligvis inneholde to servanter, noe som er praktisk for travle morgener når flere personer bruker baderommet samtidig.

Dette baderomsmøblet leveres med en benkeplate i granittkeramikk i fargen Norrvange Beige med en tykkelse på 12mm. Du kan kombinere denne benkeplaten med de tilhørende servantene som produseres i PVD eller White Solid Surface. Benkeplatene med 140cm bredde har to vasker. Om du ønsker veggmontert kran så kan du bestille vask uten hull til servantkranen, dette må spesifiseres ved bestilling.
HAVEN INFORMASJON
Type servant Kobber
Farge Smoked Oak
Bredde 140cm
Diverse Informasjon
Vekt 100.0 kg

Sist sett på

Min side