Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Madras Calacatta Gold mosaikkflis

Produktnummer: 0530MMC13
pr stk inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall stk Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Lekker marmorimitasjon med polert overflate
• Mosaikkflis som kan kombineres med grunnflis i samme farge
• Perfekt til bruk i dusjsone

Madras Calacatta Gold mosaikkflis er en klassiks marmorflis som imiterer den tidløse statuoario marmoren som oppdrives i Italia. Calacatta-marmor er en prestisjefylt, italiensk marmorvariant, kjent for sin blendende hvite farge og elegante grå årevekslinger. Med sin tidløse skjønnhet og høy kvalitet, har Calacatta blitt et ikonisk materiale innen skulptur og arkitektur i århundrer. Dets rene, hvite overflate og subtile mønstre gir et luksuriøst preg til bygninger, statuer og benkeplater. Mosaikkstørrelsen er et perfekt valg når du skal legge fliser i dusjgulvet. 

Denne flisen kan brukes på både tørre og våte områder og fungerer perfekt som baderomsflis. 

Disse mosaikkflisene inngår i vårt fast lavpris sortiment som vi kaller for Ultra. Dette er en prisvennlig flis uten at det går på bekostning av kvaliteten, flisen er produsert med den siste porcellanato teknologien og har en veldig god teknisk standard. Her får du mye for pengene.

 

Produktinfo
Utseende Marmor
Bruksområdet Inne
Størrelse 5x5 mosaikk
Farge Hvit
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Ja
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Polert
Frostsikker Ja
Vannoppsug <0,5%
Diverse Informasjon
Vekt 25.0 kg
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side