Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Materici Cedro 6x25 flis

Produktnummer: SAMAT0462G
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Elegant flis med mangle muligheter
• Vedlikeholdsfrie porcellanato fliser
• Passer like godt på gulv som på vegg

Materici er en ny Sartoria-kolleksjon som kommer i 8 forskjellige tidløse og moderne farger. Den ultimate løsningen for de som søker både funksjonalitet og estetikk. Vår kolleksjon av fliser er designet med fokus på en tidløs stil som passer perfekt inn i enhver innredning, enten det er for hjemmet, kontoret eller kommersielle prosjekter.

Sartoria er et nytt og frisk designbrand ifra Italia hvor man henter fram formater fra tidligere dager og dekorerer de med moderne og tidsriktige farge. Det er et spill om farge, struktur og unøyaktige detaljer som skaper fascinerende resultater. Mange av produktene som produseres er håndlaget som i gamle dager på en liten fabrikk hvor nostalgi og tradisjon har klart å finne en plass i dagens flismarkedet. Et lite eventyr i dagens verden.

Produktinfo
Utseende Ensfargetfliser
Bruksområdet Inne
Størrelse 6x25
Farge Brun
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Nei
KVM pr. eske 0.48 kvm
Tykkelse (mm) 9.50 mm
Overflate Blank
Frostsikker Ja
Vannoppsug <0,5%
Slitestyrke Glassert PEI V
Sjatteringsvariasjon V3
Diverse Informasjon
Leverandør Sartoria
Vekt 25.0 kg
Produksjonsland Italia
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side