Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Natural Stone Fossil 60x60 flisheller

Produktnummer: 752151
På hovedlager (leveringstid 2-5 dager)
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Flisheller med flott steinimitasjon
• 20mm tykkelse, perfekt til uteplassen
• Kan benyttes sammen med opphøyde ben eller rett på grus

Flisheller er en prisgunstig mulighet til skifer og annen naturstein for utendørs bruk og kan legges raskt og enkelt på kun noen få timer. Ved å lime fliser direkte på underlaget, kan man oppleve at disse løsner etter relativt kort tid. Dette elimineres med flisheller fra Norfloor. Du vil ikke få frostskader, og dersom man uheldigvis skulle skade en flis, kan denne enkelt skiftes ut. Flisheller i porcellanato kvalitet er frostsikre, vedlikeholdsfrie og krever ingen behandling. De er også enkle å tilpasse med vinkelsliper og trenger hverken og limes eller fuges. 

Natural Stone ifra italienske Cerim er en naturtro gjengivelse av naturstein med alle flisens fordeler som for eksempel enkelt vedlikehold. Fargen Fossil har et spennende utseende i lysegrå toner og et elegant mønster med lavt til moderat farge- og mønstervariasjon fra flis til flis. Denne 20mm flisen er den perfekte løsningen for uteplassen din. Den kan brukes direkte på støtteben eller legges rett på gress, singel eller sand.

Med sin medfødte lidenskap for skjønnhet og design har Florim produsert keramiske fliser for alle bruksområder for bygg, arkitektur og interiør i over 60 år. I dag er Florim-gruppen en internasjonal trendsetter med rundt 1400 ansatte over hele verden og over 480 millioner euro i omsetning. Synonymt med kvalitet, ekspertise, teknisk og estetisk forskning, er Florim kjent for å være en av de ledende high-end merkevarene i Italia. Med flere «state-of-the-art» produksjonssentre, forskningssenter og Flagship Stores i de viktigste hovedstedene er selskapet godt posisjonert i de viktigste globale designdistriktene. Florims kvalitet, innovasjon og bærekraftsorienterte strategi smelter sammen med et kreativt driv. Etter å ha endret vedtektene og blitt et Benefit Company i 2020, oppnådde Florim en B Corp-sertifisering, en anerkjennelse kjent for å forene transparente, bærekraftige og regenererende selskaper. 

Produktinfo
Utseende Steinlook
Bruksområdet Inne, Ute
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 597x597 mm
KVM pr. eske 0.72 Kvm
Tykkelse (mm) 20.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.0008
Slitestyrke Uglassert <140 mm3
Sklisikkerhet R10
Diverse Informasjon
Leverandør Florim
Vekt 24.0 kg
Produksjonsland Italia
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 20 %
Rengjøring
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
 


Sist sett på

Min side