Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Norse Fog 30x60 Flis

Produktnummer: TTNO0136N
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Uglassert, rektifisert og frostsikker porcellanato flis
• Enestående betongimitasjon
• Finnes i mange formater også mosaikk og dekor

Utforsk potensialet til Norse fra italienske Terratinta - skap en tidløs, elegant og personlig atmosfære i dine omgivelser. Gjennom Norse flisene oppnår du ikke bare et estetisk vakkert uttrykk, men du omfavner også ideen om "intimitet" som en livsstil. Dette perfekte "matchen" av pen minimalisme, som også er varmt og innbydende, skaper en atmosfære som omfavner dine sanser. Norse flisene gir deg muligheten til å omfavne en unik stil og sette ditt personlige preg på ethvert rom.

Terratinta er en av flisfabrikkene som har vokst mest i de siste 10 årene med fokus på skandinavisk design og trender. Minimalistiske kolleksjoner med overvekt av grå toner har gitt stor suksess på det norske markedet. Ved å bruke de samme grunnfargene på tvers av kolleksjonene kan mange av disse kombineres sammen ved å mikse og matche etter ønske. Terratinta tilbyr i sitt sortiment fliser med alle de siste flis teknologiene, fra 6mm storformat fliser i 3 meters høyde, til 20mm flisheller som kan brukes ute.

Produktinfo
Utseende Betong
Bruksområdet Inne, Ute
Størrelse 30x30
Farge Hvit
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Ja
KVM pr. eske 1.0 kvm
Tykkelse (mm) 10 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug >0,5%
Slitestyrke Uglassert <175 mm3
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Leverandør Terratinta
Vekt 24.0 kg
Produksjonsland Italia
Antall pr pall 43.2 kvm
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side