Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Retreat Quarzite Brown 30x60 Flis

Produktnummer: MARE0336N
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Tidløs steinlook
• Finnes finnes i mange formater også mosaikk
• Uglassert, rektifisert og frostsikker porcellanato flis

Retreat fra Italienske Magica gir ditt hjem den autentiske nordiske følelsen. Inspirert av den rene og enkle estetikken fra nordisk design, er Retreat det perfekte valget for de som søker en elegant og tidløs atmosfære. Kombinerer skjønnhet og funksjonalitet, med sitt distinkte nordiske preg. De lyse og naturlige fargetonene skaper en atmosfære av ro og harmoni, og gir deg muligheten til å bringe naturens ro inn i ditt eget hjem. Enten det er på badet, kjøkkenet eller uterommet, vil flisene skape et minimalistisk uttrykk som passer perfekt inn i den nordiske stilen. 

Ceramica Magica er en av de historiske flisfabrikkene i Italia med sin stiftelse i 1983. Sin vision er å følge det gjeldende trendbilde samt å levere allsidige og langvarige fliskolleksjoner. Her finner du den trendy marmoren du var ute eller, den kule skiferimitasjonen eller den evigvarende betongflisen som alle snakker om. Alt dette med fokus på kvalitet på sitt høyeste nivå.

Produktinfo
Utseende Natursteinlook
Bruksområdet Inne, Ute
Størrelse 30x60
Farge Brun
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 298X598 mm
KVM pr. eske 1.08 kvm
Tykkelse (mm) 9 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.005
Slitestyrke < 175 mm3
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Leverandør Terratinta
Vekt 24.0 kg
Produksjonsland Italia
Antall pr pall 51.84 kvm
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid pået lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det åta vare pånoen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for åfjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes påen lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side