Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Tbrick 5,2x16 farge Shark veggflis

Produktnummer: SATB1216G
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Spennende brick-flis ifra italienske Sartoria
• Finnes i 12 ulike kjempeflotte farger
• Passer fint både på bad og over kjøkkenbanken

Tbrick er en tidløs og elegant veggflis som skaper en original variant av den tradisjonelle «brick» størrelsen. En blank overflate med en spennende og delikat fargevariasjon sammen med de 12 originale fargene gjør denne serien til et lite smykke som kan brukes både på badet eller over kjøkkenbenken. Ikke begrens fantasien når det kommer til leggemønsteret, det finnes så mange ulike måter å kombinere disse flisene på. De 12 elegante fargene i varme- og kalde toner er så allsidige at de enkelt kan kombineres sammen med andre mer minimalistiske kolleksjoner for å skape et blikkfang eller en fargemarkering.

Flisene leveres av Sartoria som er et nytt og frisk designbrand ifra Italia hvor man henter fram formater fra tidligere dager og dekorerer de med moderne og tidsriktige farge. Det er et spill om farge, struktur og unøyaktige detaljer som skaper fascinerende resultater. Mange av produktene som produseres er håndlaget som i gamle dager på en liten fabrikk hvor nostalgi og tradisjon har klart å finne en plass i dagens flismarkedet. Et lite eventyr i dagens verden.

Produktinfo
Utseende Bricks og fasettfliser
Bruksområdet Inne
Størrelse 5x16
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIII GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Nei
Faktisk størrelse 52x160 mm
KVM pr. eske 0.418 kvm
Tykkelse (mm) 10.00 mm
Overflate Blank
Frostsikker Nei
Vannoppsug >10%
Sjatteringsvariasjon V3
Diverse Informasjon
Leverandør Sartoria
Vekt 20.0 kg
Rengjøring
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Sist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side