Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Adamstuen | Boligkjøp i blinde

I første episode i sesong 2 av "Boligkjøp i blinde" får vi se boligekspert Karianne Amlie ta fatt på den krevende oppgaven å finne og pusse opp et drømmehjem for Frida og Petter. Paret, som skal flytte fra Tromsø til Oslo, står overfor en stor utfordring når de oppdager at den tildelte leiligheten på Adamstuen er alt annet enn de hadde drømt om.

Haven baderomsinnredning i bolig kjøp i blinde med Tapwell servantbatteri

Tekst: Norfloor AS.
Foto: Rakett TV
23. april 2024


En leilighet med potensiale


Leiligheten, som ligger i et gammelt jugendbygg, har store skjevheter og et lite, trangt bad.
Frida og Petter ble umiddelbart skuffet, og "eggedoen", som de kalte toalettet, ble raskt en kilde til frustrasjon. Men interiørarkitekten Saba fra IntroArk så potensialet i leiligheten og var fast bestemt på å skape et vakkert og funksjonelt hjem for paret.

 

Forvandlet Badet Med Enkle Grep


Frida og Petter ønsker seg en minimalistisk og nordisk stil med lyse og behagelige farger, rene linjer og en følelse av luft og lys. Saba tok til seg parets ønsker og designet en baderomsløsning som oppfyller alle deres krav. Ved å fokusere på å bytte ut baderomsinteriøret, forvandlet de badet med enkle grep, uten å måtte ty til en omfattende renovasjon.

 

Boligkjøp i blinde sesong 2 baderom i Adamstuen. Med Haven baderomsinnredning og speil. Tapwell servantbatteri i krom.

Moderne baderomsinnredning med et snev av natur


Norfloors Haven H2 baderomsmøbler i fargen Oak Wood ble valgt for å gi badet et varmt og naturlig preg.
Den heldekkende porselensservanten gir en elegant og moderne look, mens det ovale speilet med bakenforliggende belysning fra Haven M2 gir en følelse av rom og luksus.

 

Haven baderomsinnredning i Boligkjøp i blinde fra Adamstuen.

Tapwell: Stilig og funksjonell baderomsarmatur


Servantkranen og takdusjen fra Tapwell er valgt i krom for å gi badet et moderne og elegant preg. Servantkranen Evm071 er både stilig og funksjonell, mens takdusjen Tvm7200 gir en forfriskende dusjopplevelse.

 

En drøm ble til virkelighet


Med Norfloors baderomsprodukter og Sabas kreative design har Frida og Petters baderom blitt forvandlet fra et mareritt til en nordisk oase. De er over seg av lykke med resultatet og kan endelig nyte drømmeleiligheten sin i Oslo.

 

 

Bad i boligkjøp i blinde med Haven baderomsinnredning fra Norfloor.

VELG ET MØTE I BUTIKK

... eller møt oss digitalt

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser og bruk #yesnorfloor for å bli vist på våre platformer og vår Instashop.

Min side