Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Flaminia App Milky White Komplett Vegghengt Toalett

Produktnummer: CFAP118GLATSETT
inkl. mva.

• Italienskprodusert toalett i moderne hvit matt overflate
• Skjult skruefeste
• Åpen spylekant – hygienisk

Spennende hvitt matt designtoalett fra Italia. Uten skyllekant, uten skjemmende synlige skruefester, men med utsøkt Italiensk design og funksjonalitet. Toalettsetet er produsert kun for denne modellen og matcher formen 100%. Der andre selger toalettet og setet hver for seg for å skape inntrykk av lav pris, gir vi deg totalprisen med en gang.

Utsøkt hvit matt overflate. Matches mot andre detaljer du ønsker til ditt bad i hvit matt. Passer perfekt til Teknotop benkeplate fra ARBI. 

Serien APP ble designet i 2014 og Ceramica Flaminia var blant de første fabrikkene til å tilby toaletter uten skyllekant. APP er et vegghengt toalett med skjult skruefeste fra italienske Ceramica Flaminia med den nye skyllesystemet uten skyllekant kalt GO CLEAN. Fordelen med dette er at smuss ikke har en skjult kant å feste seg til og rengjøringen gjøres enklere enn på modeller med skyllekant. Toalettet leveres med Soft-close sete og quick-release (SC/QR) slik at du enkelt kan ta setet av og rengjøre på undersiden.

Ceramica Flaminia ble opprettet av 23 unge arbeidere i 1955 og har utviklet både prisvinnende design og funksjonalitet siden den gang. Fra å være rent håndarbeid har bedriften investert i moderne produksjonsutstyr. I senere tid har miljøaspektet vært i fokus med resirkulering av vann og solceller til strømproduksjon på fabrikkbygningene. 

Produktinfo toalett
Bolteavstand 180 mm
Skruefeste Skjult
Skyllekant Åpen - rimless
Farge Hvit
Overflate Matt
Toalettsete medfølger Ja
Quick Release Ja
Soft Close Ja
Produktinfo
Størrelse 360x540x270 mm
Stil Moderne
Materiale Porselen
Diverse Informasjon
Leverandør Ceramica Flaminia
Vekt 50 kg
Produksjonsland ItaliaSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side