Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Norrvange Ivory 60x120 fliser

Produktnummer: BM36813
EAN: 7340180905430
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Porcellanato flis i en varm jordfarge med en matt overflate
•Moderne 60x120 storformat i 9mm tykkelse
•Svært naturtro, detaljert og rik på variasjon med fossilaktige og naturlige detaljer.

Bricmate Norrvange Ivory er en porcellanato flis i en varm jordfarge med en slikematt overflate. Den er meget naturtro, detaljert og rik på variasjon med fossilaktige og naturlige detaljer. Flisene er inspirert av den gotlandske kalksteinen. Serien inkluderer fliser for gulv og vegg innendørs samt benkeplater som tilpasses etter behov. Denne vakre fargen kan enkelt kombineres med harmonerende farger og overflater. Vi kan anbefale kombinasjonen mellom Norrvange Ivory og baderomsmøbel fargen Haven White Wood. Denne kolleksjonen kan fås i en rekke størrelser som 60x120, 60x60, 30x60, 30x30 og 5x5 mosaikk. Husk at denne flisen kan fås også som benkeplate til kjøkken eller bad.

Bricmate er et svensk selskap som har spesialisert seg på import og design av fliser. Fokuset på skandinaviske farger og materialer har gjort at selskapet har fått stor oppmerksomhet først i Sverige og deretter i andre nordiske land. Forretningskonseptet er forankret i høy kvalitet og innovativ design mens produktutviklingen balanserer mellom trender og tidløshet. I de siste årene har Bricmate utviklet sitt sortiment for å kunne dekke alle bruksområdene for fliser og mer. I tillegg til å levere fliser i 10 og 20mm tykkelse leverer de også nå benkeplater i samme materiale og design som kan brukes på baderoms- eller kjøkkenmøbler. Det betyr at du nå kan få samme produkt og utseende på vegg og gulvflater, men også på benkeplaten på badet eller kjøkkenet.

Produktinfo
Utseende Steinlook
Bruksområdet Inne
Størrelse 60x120
Farge Beige
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 598X1198 mm
KVM pr. eske 0.72 Kvm
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.5%
Sklisikkerhet R9
Diverse Informasjon
Leverandør Bricmate
Vekt 22.0 kg
Produksjonsland Spania
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side