Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Vibes Salvia Peak 6,2x25 Matt flis

Produktnummer: SAVIPE0262N
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Kommer i 6 fantastiske farger
• Matt veggflis i 6,2x25 cm størrelse
• Utallige kombinasjoner

Vibes vil gi omgivelsene dine et snev av moderne eleganse med denne stilfulle løsningen fra Sartoria. Med sine fem forskjellige overflater blir mursteinene transformert til utstillingsdeler takket være geometriske mønstre som tillater både ultra-sofistikerte og uformelle effekter. Dette året blir murstein hjørnesteinen i interiør og eksteriør, både i boliger og offentlige rom.

Sartoria er et nytt og frisk designbrand ifra Italia hvor man henter fram formater fra tidligere dager og dekorerer de med moderne og tidsriktige farge. Det er et spill om farge, struktur og unøyaktige detaljer som skaper fascinerende resultater. Mange av produktene som produseres er håndlaget som i gamle dager på en liten fabrikk hvor nostalgi og tradisjon har klart å finne en plass i dagens flismarkedet. Et lite eventyr i dagens verden.

Produktinfo
Utseende Dekor og mønsterfliser
Bruksområdet Inne
Størrelse 6,2x25
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIII GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Nei
KVM pr. eske 0,39 kvm
Tykkelse (mm) 8.50 mm
Overflate Matt
Vannoppsug >10%
Slitestyrke Glassert PEI IV
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Leverandør Sartoria
Vekt 20 kg
Produksjonsland Italia
Antall pr pall 46.92 kvm
Rengjøring
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side